Nicolae al României şi soţia sa au revenit cu copiii lor în acelaşi loc în care au spus "Da"

26 mai, 2022
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg

La trei ani şi jumătate de la căsătoria lor, Nicolae şi Alina-Maria Binder s-au întors la Sinaia, în formulă de 4.

Relaţia fostului Principe Nicolae cu actuala lui soţie a început discret, pe vremea în care nepotul Regelui Mihai tocmai îşi pierduse titlul şi privilegiile şi când se zvonise că devenise tată, în urma relaţiei cu Nicoleta Cârjan, fără însă a-şi recunoaşte legal fetiţa, pe Iris Anna (6).

Întâmplarea face ca, în ultimii trei ani, Nicholas Medforth-Mills, aşa cum apare în acte, să devină tatăl altei fetiţe şi a încă unui băieţel, născuţi în timpul căsătoriei sale cu Alina-Maria Binder.

Ne amintim şi azi cum, la doi ani de la excluderea din linia de succesiune la Tron, în august 2017, fostul principe își anunța, printr-un comunicat, logodna sa cu Alina-Maria Binder. Şi, tot în acelaşi an, în decembrie, cu puţin înainte ca bunicul său, Regele Mihai I, să se stingă din viaţă la Aubonne, în Elveţia, cei doi ar fi făcut şi cununia civilă în secret. Cumva o mutare care ar fi trebuit să înlesnească prezentarea Alinei în faţa fostului suveran şi un gest de reabilitare şi de reconciliere cu Familia Regală.

Din păcate, Familia Regală a lipsit şi de la fastuoasa lor nuntă din 30 septembrie 2018, de la Sinaia, unde Nicolae şi Alina au avut parte de un moment realmente princiar şi de-o simpatie crescută în rândul populaţiei.

La trei ani şi jumătate de la acel moment, relaţiile lor cu Familia Regală par să se fi relaxat, chiar dacă nu complet, şi iată-i în formula de patru, ajunşi în faţa aceluiaşi Cazinou din Sinaia, unde a avut loc recepţia de nuntă.

"Noi 4 la Sinaia, oraşul regal", a notat Alina Marie de Roumanie pe reţelele de socializare în dreptul câtorva cadre în care apar alături de cei doi copii ai lor, Maria Alexandra şi Mihai, chiar în parcul din faţa Cazinoului din Sinaia.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg