Nicolae al României şi soţia sa au revenit cu copiii lor în acelaşi loc în care au spus "Da"

26 mai, 2022
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg

La trei ani şi jumătate de la căsătoria lor, Nicolae şi Alina-Maria Binder s-au întors la Sinaia, în formulă de 4.

Relaţia fostului Principe Nicolae cu actuala lui soţie a început discret, pe vremea în care nepotul Regelui Mihai tocmai îşi pierduse titlul şi privilegiile şi când se zvonise că devenise tată, în urma relaţiei cu Nicoleta Cârjan, fără însă a-şi recunoaşte legal fetiţa, pe Iris Anna (6).

Întâmplarea face ca, în ultimii trei ani, Nicholas Medforth-Mills, aşa cum apare în acte, să devină tatăl altei fetiţe şi a încă unui băieţel, născuţi în timpul căsătoriei sale cu Alina-Maria Binder.

Ne amintim şi azi cum, la doi ani de la excluderea din linia de succesiune la Tron, în august 2017, fostul principe își anunța, printr-un comunicat, logodna sa cu Alina-Maria Binder. Şi, tot în acelaşi an, în decembrie, cu puţin înainte ca bunicul său, Regele Mihai I, să se stingă din viaţă la Aubonne, în Elveţia, cei doi ar fi făcut şi cununia civilă în secret. Cumva o mutare care ar fi trebuit să înlesnească prezentarea Alinei în faţa fostului suveran şi un gest de reabilitare şi de reconciliere cu Familia Regală.

Din păcate, Familia Regală a lipsit şi de la fastuoasa lor nuntă din 30 septembrie 2018, de la Sinaia, unde Nicolae şi Alina au avut parte de un moment realmente princiar şi de-o simpatie crescută în rândul populaţiei.

La trei ani şi jumătate de la acel moment, relaţiile lor cu Familia Regală par să se fi relaxat, chiar dacă nu complet, şi iată-i în formula de patru, ajunşi în faţa aceluiaşi Cazinou din Sinaia, unde a avut loc recepţia de nuntă.

"Noi 4 la Sinaia, oraşul regal", a notat Alina Marie de Roumanie pe reţelele de socializare în dreptul câtorva cadre în care apar alături de cei doi copii ai lor, Maria Alexandra şi Mihai, chiar în parcul din faţa Cazinoului din Sinaia.

FOTO: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg