Noi imagini cu Marie-Chantal și Pavlos ai Greciei, la aniversarea căsătoriei lor

3 iulie, 2023

Noii șefi ai Familiei Regale Elene au sărbătorit 28 de ani de la nunta lor.

Printul Pavlos al Greciei si Printesa Marie Chantal   profimedia 0721503573 jpg

După trei decenii și cinci copii, cuplul regal elen este la fel de armonios și zâmbitor. "28 de ani de căsătorie. Mulțumesc pentru dragostea ta, pentru copiii noștri și pentru forma ta de a fi". Acestea sunt cuvintele romantice pe care Pavlos al Greciei i le-a transmis lui Marie-Chantal într-o zi foarte specială pentru cuplu, cea în care amândoi și-au sărbătorit cele aproape trei decenii de căsnicie, la fel de uniți ca în prima zi. "Binecuvântată că-mi ești alături. Aniversare fericită", a răspuns la rândul său nora Reginei Ana Maria.

Chiar dacă nu mai este o familie domnitoare, Familia Regală greacă are în continuare o mare influență și o mare popularitate atât printre eleni, cât și în Europa, fiind veri cu Regele Felipe al Spaniei. Mai mult decât atât, nu duce nici pe departe lipsă de fonduri, fiind una dintre cele mai bogate familii, noii veniți în rândul familiei beneficiind de propriile averi.

Marie-Chantal, de pildă, s-a căsătorit cu Prințul moștenitor Pavlos în 1995, dar căsătoria nu a schimbat prea mult statutul ei financiar. Ea este fiica lui Robert Miller, un miliardar care și-a câștigat averea prin co-fondarea Duty Free Shoppers. Marie-Chantal și-a petrecut copilăria între Hong Kong, New York și Londra și are două surori, ambele căsătorite cu bărbați cu un statut social ridicat. 

Cu prilejul aniversării căsătoriei lor, Pavlos al Greciei a scos câteva fotografii din albumul de familie, prima dintre ele, în alb-negru, corespunzând tinereții soției sale. De cealaltă parte, Marie-Chantal s-a fotografiat alături de soțul ei în interiorul capelei regale de la Palatul Versailles, cei doi sărbătorindu-și aniversarea în Orașul Luminilor, Paris. Din capitala Franței, au primit tot felul de felicitări din partea familiei și prietenilor, cum ar fi Prințesa Theodora, sora mai mică a lui Pavlos, precum și Poppy Delevingne, modelul britanic și iubita lui Constantin Alexios, fiul cel mare al cuplului.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg