Noi imagini senzaționale de la nunta ducilor. Mirii Harry și Meghan s-au distrat cu Kate și William?

11 decembrie, 2022

După difuzarea primelor trei episode din documentarul „Harry & Meghan”, protagoniștii s-au gândit să-i mai îmbuneze pe critici cu câteva ipostaze superbe de la nunta lor din 2018. Și au reușit să facă exact asta!

image

Ceremonia nupțială a Ducilor de Sussex a avut loc în 2018, la Castelul Windsor, și, după cum se vede cu ochiul liber în imaginile făcute acum publice, distrația a fost în toi la evenimentul de mare clasă.

Netflix a făcut public un nou trailer în cursul zilei de ieri, 10 decembrie, care să marcheze momentele cheie din cea de-a doua parte a documentarului exploziv, ce urmează să fie difuzat joi, pe 15 decembrie. Fotografiile cuprinse în trailerul respectiv au fost realizate în timpul nunții regale a Prințului Harry cu Meghan Markle. Am spune că noile imagini ar fi o ramură de măslin întinsă fratelui William și cumnatei Kate. Însă chiar așa este?

Primul dans al mirilor regali a fost un moment de vis la petrecerea nupțială a ducilor, iar acest lucru este evident chiar din fotografiile făcute publice de Netflix. Însă cineva important lipsește cu desăvârșire din ele!

Fratele mirelui, Prințul William, nu este nicăieri de găsit în imaginile din trailerul documentarului „Harry & Meghan” și nici soția lui, Kate Middleton, nu este văzută nicăieri distrându-se la nunta regală a cumnatului ei. Lipsa lor este cu atât mai ciudată cu cât William a fost cavalerul de onoare al mirelui. Dar multe s-au schimbat de-atunci între cei doi frați!...

„Mi-am dorit ca muzica să fie distractivă. Chiar și primul nostru dans…”, spune Meghan în trailerul cu pricina. Mirii regali au ales ca melodie pentru primul lor dans un hit al anilor ’60, „Land Of A Thousand Dances”, iar fanii acestuia i-au lăudat mișcările mirelui neîncetat: „Harry știe să se miște pe ringul de dans!” sau „Uau, cât de mult mi-aș dori să mă învârtă și pe mine Prințul Harry așa! Nu pot spune același lucru și de rigidul de William!...”, au comentat fanii lui Harry în The Sun.

Într-una dintre fotografii îl putem vedea pe Sir Elton John dansând cu mireasa regală, mulți dintre fanii ducilor evidențiind faptul că marele muzician britanic a continuat să-i susțină pe Harry și pe Meghan chiar și după dezvăluirile lor incendiare din interviul cu Oprah Winfrey și documentarul de pe Netflix.

Mai multe pentru tine...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}