Nuntă de poveste pentru Prințesa Iman a Iordaniei și Jameel Thermiotis

13 martie, 2023

După opt luni de la logodna lor, Familia Regală hașemită a sărbătorit în weekend uniunea dintre fiica cea mare a Regelui Abdullah și milionarul venezuelean de origine greacă.

Printesa Iman a Iordaniei nunta cu Jamil Alexander Termiotes (26)   pagina oficiala jpg

Prințesa Iman a Iordaniei și Jameel Alexander Thermiotis sunt de-acum soț și soție! Fiica în vârstă de 26 de ani a Reginei Rania și a Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a căsătorit duminică cu logodnicul ei finanțist, în cadrul unei nunți de poveste.

Pentru ziua cea mare, Prințesa Iman a purtat o rochie albă conservatoare, brodată manual, cu pieptar și mâneci lungi cu manșete din dantelă, o trenă lungă și un voal lung, care era împodobit cu flori brodate. Cea mai de preț bijuterie a fost tiara cu diamante, care ar fi aparținut bunicii sale, Prințesa Muna Al Hussein, mama Regelui Abdullah și a doua soție a regretatului Rege Hussein.

Printesa Iman a Iordaniei nunta cu Jamil Alexander Termiotes (1)   pagina oficiala jpg

Jameel Thermiotis, în vârstă de 28 de ani, a fost și el un mire foarte elegant, alegând să poarte un costum din trei piese, format din vestă gri și sacou cu pantaloni negri.

Nunta a fost găzduită la Palatul Regal din Dabouq, la vest de Amman. Prințesa Iman a fost însoțită prin grădinile Palatului de către fratele ei, Prințul moștenitor Hussein - care urmează să se căsătorească și el anul acesta.

Regina Rania a impresionat și ea prin ținută, alegând o rochie plisată grej, foarte modernă, dar respectând eticheta musulmană, accesorizată cu un clutch turcoaz. Cât despre cealaltă fiică a sa și viitoarea ei noră, acestea au purtat rochii uni, în nuanțe vibrante de roz fuchsia și, respectiv, galben ocru.

Ceremonia nupțială a avut loc la doar o săptămână după ce Familia Regală iordaniană a făcut publică data nunții cuplului. Iar Regina Rania a oferit o privire asupra festivităților premergătoare nunții pe propriul cont de Instagram, de la un montaj video emoționant la imagini de la petrecerea cu henna a fiicei sale.

Publicația "The Arab Weekly" relatează că tradiția petrecerii cu henna înainte de nuntă a evoluat în Iordania în ultimii ani. Ceea ce înainte era o "ocazie tristă, când mireasa se pregătea să părăsească casa familiei a fost reimaginat ca o festivitate asemănătoare unei petreceri a burlăcițelor".

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg