Nunţi, copii şi scandaluri. Uite cum a fost 2018 pentru familia regală britanică!

31 decembrie, 2018
1 gettyimages 1072449882 jpg jpeg

Înainte de presupusa neînţelegere dintre Meghan şi Kate, familia regală britanică a avut ce sărbători în 2018! De la apariţia unui nou moştenitor, Prinţul Louis, la nunta spectaculoasă a Prinţului Harry cu Meghan Markle şi anunţul că proaspeţii căsătoriţi vor deveni părinţi. Dar să le luăm pe rând!

Cei patru fantastici

image

Pe 28 februarie, Harry, Meghan, Kate şi William şi-au făcut debutul pe scenă împreună la evenimentul anual Royal Foundation Forum. Cele două cupluri regale au vorbit despre munca lor caritabilă şi au răspuns la întrebările despre nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, care avea să aibă loc pe 19 mai.

Regina a împlinit 92 de ani!

image

21 aprilie a fost o zi cu totul specială pentru familia regală britanică. Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani! Majestatea Sa – care a fost sărbătorită în cadrul unui concert pop-rock – deţine câteva recorduri la nivel mondial: este regina cu cea mai lungă domnie din istorie, monarhul cu cea mai lungă şi mai înaintată vârstă din prezent şi şeful de stat cu cea mai mare vechime în funcţie.

S-a născut Prinţul Louis

image

Pe 23 aprilie, Prinţul Harry a mai scăzut o treaptă în linia succesorală pentru tronul britanic în momentul în care a venit pe lume cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge. Mama lui Louis a uimit întreaga lume cu apariţia sa în spaţiul public la numai 7 ore de la naştere, când ni l-a prezentat – în faţa maternităţii St. Mary din Londra – pe nou-născut.

image

O nuntă ca-n poveste

image

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au unit destinele pe 19 mai, la capela St. George din Windsor, în cadrul unei ceremonii la care au participat celebrităţi precum Elton John, Serena Williams, soţii Beckham şi George Clooney cu soţia sa, Amal.

Ziua de naştere a Prinţului Charles

image

Cu toate că aniversarea Prinţului Charles este, de fapt, în noiembrie, acesta a început sărbătorirea împlinirii vârstei de 70 de ani încă din luna mai, când i-a invitat pe Prinţul Harry şi pe a lui proaspătă soţie la Palatul Buckingham. A fost primul eveniment la care Ducii de Sussex au participat în calitate de soţ şi soţie, iar importanţa prezenţei lor acolo a fost demonstrată de faptul că Harry şi Meghan şi-au amânat luna de miere pentru a putea răspunde “prezent” invitaţiei Prinţului Charles.

image

Regina o invită pe Meghan la Cheshire

image

În iunie, Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe noua membră a familiei regale britanice să călătorească împreună cu trenul până în Cheshire, unde şi-au făcut prima lor apriţie publică împreună. Invitaţia Reginei n-a venit ca o mare surpriză, având în vedere că Majestatea Sa a făcut numeroase gesturi frumoase la adresa partenerei Prinţului Harry, cum a fost invitaţia de-a petrece Crăziunul împreună cu familia regală înainte ca Meghan să devină soţia lui Harry.

image

Prinţul William a intrat în istorie

image

La finele lunii iunie, Prinţul William a făcut o vizită importantă în Israel, fiind prima dată când un membru al familiei regale britanice a mers în Israel în mod oficial. Moştenitorul tronului britanic a ajuns, în timpul acelui turneu, şi în Iordan şi în Teritoriile Ocupate ale Palestinei.

Botezul Prinţului Louis

image

Cel mai mic membru al familiei Ducilor de Cambridge a fost botezat la Palatul St. James, în cadrul unei ceremonii la care au participat naşii lui Louis, dar şi Prinţul Harry şi Meghan Markle. Marii absenţi ai acelei zile speciale au fost Regina şi Prinţul Philip, decizia de a nu participa fiind agreată totuşi de ambele familii ale celor doi părinţi, Prinţul William şi Kate Middleton.

image

Kate se întoarce din concediul maternal

image

După cum bine ne aducem aminte cu toţii, Middleton a avut mai multe aprariţii publice imediat după naşterea celui de-al treilea copil, în aprilie, însă concediul ei maternal nu s-a încheiat – în mod oficial – decât în luna octombrie, când a vizitat nişte copii la Sayers Croft Forest School din Londra. Kate a fost cât se putea de naturală, în ţinuta sa casual purtată cu acea ocazie, însă apoi a început să bifeze mai multe apariţii oficiale, care au presupus un dress code mai sofisticat.

image

Încă o nuntă!

image

Pe 12 octombrie, Prinţesa Eugenie i-a spus “Da!” lui Jack Brooksbank, la Castelul Windsor. Kate, Will, Meghan şi Harry au fost şi ei prezenţi la eveniment, iar Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au reuşit să capteze atenţia tuturor cu drăgălăşenia lor.

image

Din păcate, vestea că Prinţesa Eugenie a ajuns la altar n-a ţinut mult prima pagină a ziarelor, având în vedere că altă ştire, mult mai importantă, i-a luat destul de rapid locul…

Se pare că Meghan a început să spună familiei regale că e însărcinată chiar la nunta Prinţesei Eugenie...

image

Un nou bebe regal

image

Chiar înainte de a-şi începe primul turneu regal şi imediat după nunta Prinţesei Eugenie, Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut anunţul că vor deveni părinţi în primăvara anului 2019. Palatul a confirmat zvonurile cum că Meghan era însărcinată înainte de-a porni spre Australia, unde Harry a vorbit cu entuziasm despre bebeluşul regal care va veni pe lume cât de curând.

image

Primul turneu regal pentru Harry şi Meghan

image

Cum spuneam, Ducii de Sussex au vizitat Australia şi Noua Zeelandă în cadrul primului lor turneu regal. În timpul celor două săptămâni petrecute departe de casă, fosta actriţa americană şi-a etalat ţinutele chic şi sarcina deja vizibilă, spre încântarea fanilor regali.

image

Petrecerea aniversară a Prinţului Charles

image

Pe 14 noiembrie, Prinţul Charles a dat o petrecere de zile mari la Palatul Buckingham, pentru a sărbători împlinirea a 70 de ani. Cei doi fii ai săi, însoţiţi de soţiile lor, au făcut o impresie cât se poate de bună cu ţinutele alese, iar Regina a ţinut un toast amuzant în onoarea fiului ei.

Scandal la palat?

image

Zvonurile cu privire la mici disensiuni între Prinţii William şi Harry s-au intensificat spre finele anului 2018, când presa internaţională a publicat numeroase articole despre acest subiect. S-a ajuns atât de departe încât să se spună că cei doi fraţi aveau să-şi petreacă Crăciunul separat, însă Palatul a ţinut morţiş să infirme zvonurile şi a dat un comunicat în acest sens.  Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg