O actriţă celebră i-a propus Prinţului William să fie naşul fiicei sale

2 martie, 2023

Casa Regală a avut mereu o relaţie specială cu celebrităţile de la Hollywood, dar până la Meghan Markle nu a primit în rândurile sale vreun star de cinema.

Prințul William a fost denumit „Cheliosul” jpeg

Deşi nu o spun deschis, tuturor le plac cumetriile, mai ales cele care implică şi un os domnesc. Cum ar fi, de pildă, să-l ai naş chiar pe Prinţul William? Asta pare să se fi întrebat şi actriţa Helena Bonham Carter, care şi l-a dorit pe moştenitorul tronului britanic în rol de naş al fiicei sale Nell.

Povestea e un pic mai complicată, iar actriţa a dezvăluit-o în emisiunea "Watch What Happens Live With Andy Cohen". Şi se pare că Helena Bonham Carter era şi puţin ameţită de băutură, atunci când a lansat propunerea. "Nu eram atât de beată... Nu era nici el complet treaz. Nu într-un mod rău, era doar foarte jovial", își amintește interpreta lui Bellatrix Lestrange din saga "Harry Potter". 

"Mi-am folosit toți prietenii ca nași pentru primul meu copil, așa că Billy a avut 11 nași. Așa că m-am gândit să mă revanșez cu Nell, care a apărut brusc și nu aveam pe nimeni la îndemână. M-am gândit că, dacă i l-aș da pe Prințul William, aș putea compensa", a mai spus Helena Bonham Carter, care acum trei ani a povestit că unchiul ei a curtat-o, la un moment dat, pe Prinţesa Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a - pe care, culmea, Helena a interpretat-o în celebra serie "The Crown"!

Ce a spus William? Ei bine, acesta a refuzat politicos propunerea ei: "Nu vrei ca eu să fiu nașul copilului tău", i-ar fi spus Prințul William, care are deja câţiva fini, despre care se spune că îi cam neglijează.

Pe aceste considerente, Prinţul de Wales are doar trei fini: pe Prinţul Constantin Alexios al Greciei și Danemarcei, pe Tom Pettifer și pe Grace van Cutsem, alias "Grumpy Grace", celebra fetiță care s-a îmbufnat la balconul Palatului Buckingham în timpul nunții lui cu Kate, în 2011. Ziua în care Prințul William a devenit naș pentru prima dată este încă des amintită de experții regali. Tânărul de 16 ani abia ieșise dintr-o operație de reparare a unui deget rupt în timpul unui meci de rugby și avea braţul bandajat. Deci William nu are amintiri prea grozave şi nici nu se grăbeşte să fie naşul nimănui.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg