Fina Regelui Charles își închiriază casa din Bahamas ca să strângă bani

20 iunie, 2023

India Hicks, fiica lui Lady Pamela Hicks, o verișoară a Prințului Philip ”exilată” de Familia Regală, a găsit o metodă de-a face bani din proprietatea sa de pe insulă.

India Hicks, fina regelui Charles, care locuieste in Bahamas   Instagram jpg

Fina regelui Charles al III-lea, India Hicks, a deschis ușile casei sale de oaspeți din Bahamas pentru vizitatorii plătitori. India Hiks, un designer în vârstă de 55 de ani, mamă a cinci copii, care a fost domnișoară de onoare la nunta regală a Prințului Charles cu regretata Prințesă Diana, a dezvăluit că, pe timpul verii, oaspeții vor putea închiria proprietatea, un procent din încasări urmând să fie direcționat către The Prince's Trust.

”Casa noastră de oaspeți este amplasată într-o livadă de palmieri, pe creasta dunelor”, a scris ea într-o postare pe Instagram, care a evocat atmosfera proprietății sale din Harbour Island. ”Proiectată pentru a arăta ca și cum ar fi fost acolo dintotdeauna și urmând tradițiile tropicale, am construit casa pe patru piloni, pentru a rămâne cât mai răcoroasă pe tot parcursul anului. Sufrageria și cele două camere mari de oaspeți se află la etaj, lăsând la parter sufrageria, bucătăria și restul dormitoarelor”, descrie ea spațiul pe care plănuiește să-l închirieze doritorilor.

Și, dacă privești cu atenție fotografiile, ai impresia unui paradis pierdut, care incită la visare, la regăsire de sine.

"Dimineața târziu, poate doriți să vă plimbați pe cărarea privată până la plajă cu nisip roz întinsă pe cinci kilometri ori să vă întindeți pe șezlonguri lângă cabanele noastre cu acoperiș de paie sau într-un hamac agățat între doi copaci, în grădină, undeva, pentru o siesta după un prânz prelungit. Cu fața spre sud, aveți șansa de a lenevi cu un cocktail cu rom în mână, pe veranda superioară, în timp ce soarele apune, și de a privi cum se schimbă lumina atât peste golf, cât și peste Atlantic. De aici, de sus, puteți auzi briza din copacii casuarina și foșnetul palmierilor de dedesubt și puteți zări un oaspete rătăcit sau un copil care fuge”, continuă descrierea făcută de India Hicks.

Postarea a fost însoțită de un slideshow uluitor de imagini, care arată proprietatea în toată splendoarea sa. Un pat cu baldachin, de care era prinsă o țesătură albă și aerisită, domină dormitorul îmbrăcat în lambriuri, iar podeaua din lemn de esență tare adaugă un contrast natural. În rest, mobilierul împletit, texturile naturale și paleta de culori calde fac ca locuința să se simtă ca o evadare ideală de pe insulă.

India Hicks, fina regelui Charles, care locuieste in Bahamas   Instagram (5) jpg

India Hicks este fiica decoratorului de interioare David Hicks și a soției sale, Lady Pamela Hicks - și, de asemenea, nepoata Lordului Mountbatten - unchiul iubit al regretatului Prinț Philip, soțul Reginei Elisabeta. Născută la Londra, India locuiește în prezent în cea mai mare parte în Bahamas împreună cu soțul ei, David Flint Wood, și cei cinci copii ai lor: Felix, Amory, Conrad, Domino și Wesley, fiul lor adoptat din Bahamas.

India a ținut prima pagină a ziarelor când a dezvăluit că mama ei, Lady Pamela Hicks, nu a fost invitată la încoronarea vărului ei, Regele Charles al III-lea, după ce s-au revăzut după ani buni la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Totuși, ea este o neobosită activistă pentru mediu și filantroapă și strânge fonduri pentru fundația lui Charles, iar recent a fost cu un nou transport de ajutoare umanitare în Ucraina.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg