O nouă nuntă arabă! Viitoarea mireasă e fata controversatului emir al Dubaiului

27 martie, 2023

Prințesa în vârstă de 28 de ani și-a anunțat logodna cu șeicul Mana Al Maktoum.

Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg

Orientul se pregătește pentru o nouă nuntă în rândul prinților arabi. Potrivit Arabian Royal Agency, Șeica Mahra, fiica controversatului emir din Dubai, s-a logodit cu șeicul Mana Al Maktoum. Mireasa, în vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei peste treizeci de copii ai lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, care ocupă și funcția de prim-ministru și vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite. Anunțul unei noi uniuni vine după nunta fastuoasă a prințesei Iman a Iordaniei, cea de-a doua fiică a Regelui Abdullah și a Reginei Rania.

Prințesa Mahra este fiica emirului Mohamed Bin Rashid și a lui Zoe Grigorakos, de origine greacă, una dintre cele șase soții ale sale. Ea a devenit o celebritate în țara sa natală, fiind una dintre fețele Familiei Regale care depune eforturi consistente pentru promovarea și dezvoltarea Dubaiului.

Pe lângă o frumusețe orientală impresionantă, Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Managementul afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. Activitățile ei se concentrează pe promovarea acestei țări mici din Golful Persic, cum ar fi participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin alegerea ținutei tradiționale.

La fel ca mulți membri ai Familiei Regale din Emiratele Arabe Unite, îi place să călărească cai și deține câteva exemplare cabaline valoroase. Dar dragostea ei pentru cai n-a luat naștere în ținutul strămoșilor săi, ci în Anglia, în Oxford, unde Șeica Mahra și-a petrecut copilăria și și-a descoperit înclinația pentru echitație și natura sa dinamică și competitivă. Ulterior, din Marea Britanie s-a mutat la Atena, unde și-a continuat educația și abilitățile în domeniul sporturilor ecvestre, înainte de a se stabili definitiv în Dubai în 2009.

Despre mire, șeicul Mana Al Maktoum, aflăm că este pasionat de schi, fotbal, curse de cai și este foarte implicat în viața publică din țara sa.

Emirul Dubaiului, Mohamed Bin Rashid
Emirul Dubaiului, Mohamed Bin Rashid

Tatăl miresei, emirul de Dubai, a fost în centrul uneia dintre cele mai furtunoase proceduri de divorț din ultima vreme, când cea de-a șasea sa soție, Prințesa Haya a Iordaniei, sora Regelui Abdullah, a decis să se despartă de el la sfârșitul anului 2021. Liderul arab a fost nevoit să îi plătească fostei sale soții 650 de milioane de euro, cel mai scump partaj făcut în Marea Britanie.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg