O nouă nuntă arabă! Viitoarea mireasă e fata controversatului emir al Dubaiului

27 martie, 2023

Prințesa în vârstă de 28 de ani și-a anunțat logodna cu șeicul Mana Al Maktoum.

Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg

Orientul se pregătește pentru o nouă nuntă în rândul prinților arabi. Potrivit Arabian Royal Agency, Șeica Mahra, fiica controversatului emir din Dubai, s-a logodit cu șeicul Mana Al Maktoum. Mireasa, în vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei peste treizeci de copii ai lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, care ocupă și funcția de prim-ministru și vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite. Anunțul unei noi uniuni vine după nunta fastuoasă a prințesei Iman a Iordaniei, cea de-a doua fiică a Regelui Abdullah și a Reginei Rania.

Prințesa Mahra este fiica emirului Mohamed Bin Rashid și a lui Zoe Grigorakos, de origine greacă, una dintre cele șase soții ale sale. Ea a devenit o celebritate în țara sa natală, fiind una dintre fețele Familiei Regale care depune eforturi consistente pentru promovarea și dezvoltarea Dubaiului.

Pe lângă o frumusețe orientală impresionantă, Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Managementul afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. Activitățile ei se concentrează pe promovarea acestei țări mici din Golful Persic, cum ar fi participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin alegerea ținutei tradiționale.

La fel ca mulți membri ai Familiei Regale din Emiratele Arabe Unite, îi place să călărească cai și deține câteva exemplare cabaline valoroase. Dar dragostea ei pentru cai n-a luat naștere în ținutul strămoșilor săi, ci în Anglia, în Oxford, unde Șeica Mahra și-a petrecut copilăria și și-a descoperit înclinația pentru echitație și natura sa dinamică și competitivă. Ulterior, din Marea Britanie s-a mutat la Atena, unde și-a continuat educația și abilitățile în domeniul sporturilor ecvestre, înainte de a se stabili definitiv în Dubai în 2009.

Despre mire, șeicul Mana Al Maktoum, aflăm că este pasionat de schi, fotbal, curse de cai și este foarte implicat în viața publică din țara sa.

Emirul Dubaiului, Mohamed Bin Rashid
Emirul Dubaiului, Mohamed Bin Rashid

Tatăl miresei, emirul de Dubai, a fost în centrul uneia dintre cele mai furtunoase proceduri de divorț din ultima vreme, când cea de-a șasea sa soție, Prințesa Haya a Iordaniei, sora Regelui Abdullah, a decis să se despartă de el la sfârșitul anului 2021. Liderul arab a fost nevoit să îi plătească fostei sale soții 650 de milioane de euro, cel mai scump partaj făcut în Marea Britanie.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg