Obsesia bizară a Prinţului Andrew pentru jucăriile de pluş. Menajera lui: “Am fost instruită o zi întreagă despre cum să aranjez cei 72 de ursuleţi”

5 februarie, 2022
1 printul andrew profimedia 0652894010 jpg jpeg

Nu numai că deţine, la vârsta lui, nişte jucării, dar Ducele de York a şi dormit cu ele în patul din Palatul Buchinkham în timpul căsniciei sale cu Sarah Ferguson. În plus, are pretenţii aberante legate de ursuleţii lui de pluş!

Expertul regal Ingrid Seward a dezvăluit că a vizitat-o pe Fergie la palat în anii ’90, ca să afle diverse informaţii pentru autobiografia sa în lucru. “M-a condus până în dormitor, unde am văzut că erau vreo 12 ursuleţi de plus pe patul matrimonial. I-am spus: «Ooo, Fergie, tu mai ai pluşurile din copilărie!», la care ea mi-a spus: «Nu, nu, sunt toţi ai lui Andrew» şi ne-a apucat pe amândouă râsul.”

Sarah (62) şi Andrew (61) s-au despărţit în 1996, după ce le-au adus pe lume pe fiicele lor, prinţesele Beatrice şi Eugenie, iar, după divorţ, acesta a lăsat instrucţiuni exacte legate de cei 72 de ursuleţi de plus deţinuţi.

Charlotte Briggs, care a lucrat ca menajeră la Palatul Buckingham în anii ’90, le-a dezvăluit celor de la The Sun una dintre responsabilităţile ei zilnice era să aranjeze jucăriile în camera în care se aflau. “Imediat ce am primit jobul, mi s-a spus despre ursuleţi şi despre cum dorea el să am grijă de ei”, a declarat aceasta.

Instrucţiuni clare

“Am fost instruită o zi întreagă deoarece totul trebuia să arate perfect. Totul era foarte specific”, a dezvăluit fosta menajeră regală, care a adăugat că jucăriile de plus erau colecţionate de peste tot din lume şi mulţi dintre ei erau îmbărcaţi ca nişte marinari.

Briggs a explicat că, în fiecare zi, aranja ursuleţii, astfel încât cei mari erau puşi în spate, iar restul erau aşezaţi în funcţie de mărimea lor. Seara ea sau alt angajat trebuia să folosească o riglă pentru a-i plasa la distanţe optime. Ursuleţii mici erau depozitaţi într-un şemineu care nu era folosit, iar preferaţii prinţului, doi hipopotami şi o panteră numiţi “Daddy”, “Ducks” şi “Prince”, stăteau întotdeauna pe patul său.

“Era atât de ciudat!”, a declarat Briggs. “Până la urmă, el e un adult care a fost, pe deasupra, militar. Dar era înnebunit după jucăriile lui din pluş şi avea nişte instrucţiuni foarte stricte legate de felul în care să fie aşezaţi”, conchide aceasta.

Fosta menajeră nu este singura persoană care ştia despre colecţia ciudată a prinţului. Paul Page a confirmat tot pentru The Sun spusele lui Briggs: “Erau vreo 50-60 de jucării pluşate aranjate pe pat şi un angajat regal mi-a aratat o fotografie cu ei. Acea fotografie exista pentru angajaţii de la palat, ca să ştie ordinea exactă a ursuleţilor de pluş. Dacă nu erau puşi cum dorea el, prinţul ţipa la toată lumea, era nebunie mare!”

Într-un articol publicat în 2019 pentru revista You, jurnalista Elizabeth Day a scris despre un urs supradimensionat care se afla în apartamentul lui Andrew cu o deceniu în urmă, când s-a dus la el pentru a-l intervieva. “Mi s-a părut cam bizar ca un om în toată firea să se amuze de prezenţa unei jucării de pluş!”, a conchis aceasta.

în prezent

În momentul de faţă, Prinţul Andrew este în plin scandal sexual şi a pierdut toate onorurile regale din cauza proceselor de agresiune sexuale care i-au fost deschise, însă a evitat întotdeauna despre ciudata lui colecţie. Doar în 2010, a recunoscut că are o astfel de preferinţă: “Întotdeauna am colecţionat ursuleţi de pluş. Oriunde mergeam în marină găseam şi cumpăram câte unul, aşa că am o colecţie din întreaga lume”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}