Ofertă surpriză de la Regele Charles pentru Harry și Meghan, după explozivul documentar realizat de duci

19 decembrie, 2022
meghan markle charles png

Foartă multă durere acumulată în sufletul Ducilor de Sussex și relatată cu năduf în documentarul viral ”Harry&Meghan”.

Dacă înainte de apariția producției Netflix se zvonea că Regele Charles are de gând să le retragă titlurile, iată că situația nu este atât de neagră cum s-ar fi crezut. Tatăl prinților William și Harry pare că vrea să gestioneze situația cu cel mai mare tact. Drept urmare, nu doar că nu le retrage titlurile, dar îi invită la ceremonia de încoronare ce va avea loc în primăvara anului viitor.

Cu toate acestea, au crescut solicitările pentru ca soților Sussex să li se retragă titlurile după lansarea serialului lor de pe Netflix, care a criticat dur familia regală, dar firma dorește să păstreze „demnitatea” tăcerii și să nu aibă o bătălie continuă pentru cine are „ultimul cuvânt”.

Noul monarh iată că alege calea păcii și vine în fața Ducilor de Sussex cu o ramură de măslin. Ce-i drept, Regele Charles este puțin spre deloc lovit de dezvăluirile fiului cel mic și al soției acestuia.

Dacă e să identificăm doi inamici ai Ducilor în această mărturisire televizată, cu siguranță este vorba de Prințul William și soția sa Kate, dar și de mass-media britanică, cel mai mare dușman al cuplului mutat peste Ocean.

Deși invitațiile pentru marele eveniment încă nu au fost trimise, o sursă DailyMail a lansat teoria că Regele Charles deja le-a zis Ducilor de Sussex că sunt bineveniți la evenimentul istoric ce va avea loc la Westminster Abbey în Londra. Având în vedere relațiile distruse cu fratele său, este mai mult ca sigur că ar fi singura ceremonie de încoronare la care Prințul Harry ar asista.

Apropiatul casei regale a dezvăluit DailyMail: ”Harry este fiul Maiestății Sale și îl va iubi întotdeauna. Chiar dacă poate acum lucrurile sunt dificile, ușa pentru ei rămâne deschisă.”, se arată în dezvăluirea obținută de tabloid, cel mai mare dușman al Ducilor de Sussex, așa cum este prezentat în documentar.

Membrii activi ai familiei regale se pare că doresc să își continue angajamentele publice în ciuda criticilor și nu doresc să comenteze această dispută, au declarat surse pentru Telegraph.

Charles și Camilla plănuiesc să organizeze cel mai mare eveniment regal de Crăciun din ultimii cinci ani, iar familia Sussex este puțin probabil să fie prezentă.

În timp ce copiii Camilei vor fi prezenți - Harry și Meghan vor fi de cealaltă parte a Atlanticului, relatează The Sun.

Foto: Profimedia/GettyRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}