Operația din copilărie a Prințesei Kate despre care nu vorbește niciodată

24 februarie, 2023

Prințesa de Wales a rămas marcată de intervenția chirurgicală din copilărie.

Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (2) jpg

Kate Middleton a avut o copilărie idilică și lipsită de griji, sora ei, Pippa Middleton, împărtășind detalii despre cum trăiau și cum își petreceau zilele de școală. Totuși, există un lucru despre care actuala Prințesă de Wales ar prefera să nu-și mai amintească: operația pe care a suferit-o în copilărie.

Kate are o cicatrice de cinci centimetri de-a lungul tâmplei, în partea stângă a capului, ceea ce i-a determinat pe observatorii regali să speculeze asupra modului în care a suferit această rană, unii sugerând că a fost rănită într-un meci de hochei.

Agasată de speculațiile făcute și dornică să pună capăt zvonurilor, Kate i-a cerut unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington să clarifice lucrurile pentru "E! News", în 2011: "Cicatricea este legată de o operație din copilărie". La acel moment, nu au fost oferite alte detalii, iar Prințesa Kate nu a vorbit niciodată despre faptul că a suferit o intervenție chirurgicală în copilărie.

De când a intrat în lumina reflectoarelor, pe fondul relației sale cu Prințul William, Prințesa Kate a promovat imaginea unei femei sănătoase, ea fiind internată în mod public în spital doar în timpul sarcinii, din cauza grețurilor matinale extreme. Prințesa Kate diferă în acest sens de alți membri ai Familiei Regale, de la Lady Louise Windsor la Sophie Wessex, care au fost spitalizați de mai multe ori atât pentru răni, cât și pentru operații.

Cât privește cicatricea Prințesei de Wales, ea marchează locul din care i-a fost înlăturat un lipom, pe vremea când era studentă la Marlborough. 

Și Prințul William are o cicatrice

Cicatricea ei este similară cu cea pe care soțul ei, Prințul William, o are pe frunte, suferită într-un accident de golf la școala din Wokingham, în 1991, când a fost lovit în cap de o crosă de golf. Accidentul nefericit s-a soldat cu o fractură de craniu, în urma căreia băiatul de atunci, în vârstă de opt ani, a fost supus unei operații de 70 de minute la spitalul Great Ormond Street din Londra, urmată de o noapte de spitalizare.

Contrar protocolului, mama lui, Prințesa Diana, a rămas cu el peste noapte, iar în dimineața următoare, fratele său, Prințul Harry, a fost primul vizitator, înainte de a se îndrepta spre școală.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg