Palatul britanic în alertă: "Trebuie să ne aşteptăm s-o vedem din ce în ce mai rar pe Regina Elisabeta!"

22 noiembrie, 2021
5 regina elisabeta6 jpg jpeg

Regatul britanic este în alertă.

Din ce în ce mai multe voci vorbesc despre faptul să suverana de 95 de ani ar trebui să facă un pas înapoi şi să aibă mai multă grijă de sănătatea ei, după ce, nu demult, aceasta a fost nevoită să stea o noapte în spital, iar ceilalţi membri ai familiei să îi ţină locul la evenimentele oficiale. "Trebuie să ne aducem aminte ce spunea Prinţul de Wales când a fost întrebat de mama sa… vârsta de 95 de ani îşi spune cuvântul!", spune autorul regal Robert Jobson. Expertul regal susţine că britanicii n-ar mai trebui să aibă aşteptări de la regina nonagenară să continue să-şi facă datoria faţă de coroană în ritmul pe care-l avea până acum.

“Trebuie să înţelegem că regina n-o să mai poată să-şi continue responsabilităţile regale şi să facă lucrurile cu care ne-a obişnuit chiar şi atunci când a împlinit 90 de ani." Britanicii trebuie să se aştepte din ce în ce mai mult, ca, pe viitor, ceilalţi membri ai familiei regale să-I ţină locul reginei la evenimentele regale.

stanga
dreapta
4 elisabeta profimedia 0637715490 jpg jpeg
7 gettyimages 898509742 jpg jpeg
4 1 regina profimedia 0267764930 jpg jpeg
5 regina elisabeta6 jpg jpeg

Comentariile expertului sporesc îngrijorările din ultimele săptămâni legate de sănătatea reginei, aceasta fiind nevoită să-şi anuleze prezenţa la o serie de evenimente cheie din regat. Cel mai dureros pentru suverană a fost să se retragă de la ceremoniile tradiţionale de Ziua Comemorării eroilor din Primul Război Mondial, la ordinele doctorilor, după ce aceasta a făcut o entorsă la spate.

Într-o comunicat de presă, Palatul Buckingham a spus că regina a fost „dezamăgită” să rateze, pe 11 noiembrie, ceea ce se crede a fi cel mai important eveniment din calendarul ei. Înainte de a se retrage de la această ceremonie, temeri majore pentru sănătatea reginei s-au iscat atunci când aceasta a fost forţată să petreacă o noapte în spital în luna octombrie.

Suverana de 95 de ani trebuia să aibă o vizită de două zile în Irlanda de Nord pentru a marca centenarul acestei ţări, dar medicii i-au recomandat să se odihnească câteva zile la Castelul Windsor. Cu toate acestea, ea a fost internată la spital pentru investigaţii suplimentare. Este prima ei noapte petrecută în spital din anul 2013, atunci când a fost internată pentru a fi tratată de gastroenterită.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg