Palatul Buckingham a făcut anunţul! Regina va lipsi la încă un eveniment important programat. Probleme de sănătate îngrijorătoare

27 octombrie, 2021
8 regina elisabeta profimedia jpg jpeg

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanie va lipsi la încă un eveniment programat din agenda sa, lucru care nu s-a întâmplat aproape niciodată.

O ştim pe suverană extrem de meticuloasă cu îndatoririle regale. Dacă nu ar fi probleme serioase, nu şi-ar amâna proiectele. După vizita în Irlanda de Nord, care a fost contramandată, Elisabeta nu va fi prezentă nici la Conferinţa de Sănătate din Scoţia, eveniment la care se vor prezenta inclusiv Joe Biden şi alţi lideri mondiali.

Suverana de 95 de ani avea în agendă întâlnirea la vârf din Glasgow, însă este nevoită să nu se prezinte, din cauza problemelor de sănătate apărute, a anunţat Palatul Buckingham. Vestea ia prin surprindere şi ridică fireasca întrebare: cât de gravă este starea reginei, de fapt?

Ea nu s-a prezentat nici la biserică, duminică, lucru pe care iarăşi greu îl ratează. Regina nu a mai fost văzută public din 19 octombrie, când a participat la o serată dedicată afacerilor.

Iată anunţul oficial al purtătorilor de cuvânt de la Palat: ”Suverana urmează indicaţiile stricte ale medicilor de a se odihni. Se ocupă de chestiuni lejere la Castelul Windsor, dar cu regret este neboită să anunţe că nu va mai participa la Conferinţa de la Glasgow. Maiestatea Sa este foarte dezamăgită de acest lucru, însă ascultă recomandările medicale de precauţie, după ce a fost internată prima dată în 8 ani.”

De când a revenit din vacanţă, Elisabeta a făcut un adevărat tur de forţă, epuizându-se, drept pentru care acum este nevoită să se refacă.

La anul este programat jubileul de platină al Maiestăţii Sale, eveniment major în Marea Britanie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}