Ce părinți mândri sunt Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco. Gemenii lor au fost decorați

18 iulie, 2022
Monaco prinții jpg

Micuții regali în vârstă de 7 ani, Prințul moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella au primit diplome și medalii după o realizare importantă a verii.

Monaco prinții2 jpg

Gemenii au participat la o pregătire maritimă, în cadrul taberei de vară Seadventures. Alături de mai mulți copii, Jacques și Gabriella au făcut timp de o săptămână inițiere în tainele navigației și au învățat multe lucruri interesante despre viața marină. Tabăra a fost organizată de Yacht Club of London din Monaco și i-a premiat pe micuți cu medalii și diplome. Săptămâna trecută, copiii au învățat să facă scufundări și salvări în apă, la Academia Maritimă din Monaco, în cadrul Școlii Albastre.

stanga
dreapta
Monaco prinții3 jpg
Monaco prinții1 jpg
Monaco prinții2 jpg
Monaco prinții jpg

De pe margine, Prințul Albert și Prințesa Charlene erau doi părinți foarte mândri, care și-au felicitat copiii pentru realizări.

Apoi, regalul monegasc nu a ezitat să se așeze în genunchi pentru a prinde fotografia perfectă, căci și Prințul Albert a făcut fotografii, alături de specialiștii Palatului princiar.

Familia regală s-a îmbrăcat elegant pentru ceremonia de absolvire. Prințul Albert a purtat pantaloni gri și un sacou bleumarin, cu cravată asortată, plus o șapcă albă, cu detalii roșii, în timp ce Prințesa Charlene a purtat o ținută complet albă, formată din pantaloni pescar și o bluză cu detalii de plasă la baza gâtului, o creație a designer-ului elvețian Akris.

Foto: Eric Mathon / Palatul princiar din MonacoRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg