Părinții Prințesei Charlene de Monaco se mută în Principat?

23 ianuarie, 2023
Mike si Lynette Wittstock, parintii Printesei Charlene de Monaco   profimedia 0103663792 jpg

S-a spus despre Mike și Lynette Wittstock că își vor face în curând casă lângă Monaco în proprietatea lor din La Turbie, pentru a o susține pe fiica lor, Charlene de Monaco. Dar cât de greu e să se despartă de Africa de Sud?

De la întoarcerea în Principat, Prințesa Charlene a rămas discretă, timp în care și-a reluat fără probleme îndatoririle oficiale. La 13 decembrie 2022, cu ocazia celei de-a zecea aniversări a fundației sale, a rupt totuși tăcerea, acordând un interviu cotidianului "Nice-Matin". Referindu-se la familia și la prietenii apropiați, ea a spus că ei sunt "stâncile" ei.

Pe 12 ianuarie 2023, "Daily Mail" a relatat că "Mama și tatăl prințesei Charlene au părăsit casa lor din suburbiile din Johannesburg". Iar revista spaniolă "Hola!" afirma că aceștia "se mută la Monaco pentru a-și însoți fiica în procesul de recuperare". Părinții lui Charlène ar fi părăsit Africa de Sud pentru a se stabili definitiv în reședința lor din La Turbie, satul care domină Monaco, nu departe de ferma familiei Grimaldi de la Roc Agel.

Mike și Lynette locuiesc încă în Benoni

Au trecut doar câteva zile până când informația a fost dezmințită în mod oficial de Chantell Wittstock, soția fratelui mai mic al lui Charlene, Sean, purtător de cuvânt și director al fundației sale din Africa de Sud: "Aceste afirmații sunt complet false. Mike și Lynette sunt încă în Benoni. Nu s-au mutat și nu au nicio intenție de a se muta la Monaco."

Charlene a crescut în Benoni, Gauteng, un oraș industrial situat la sud-est de Johannesburg, la fel ca și actrița Charlize Theron. Ea s-a născut în 1978 în Bulawayo, Zimbabwe, ca și cei doi frați ai săi, Gareth și Sean. Tatăl lor, Michael - alias Mike - era un fost jucător de rugby care lucra ca tipograf. Ulterior, s-a întors în Africa de Sud, unde a înființat o companie de servicii IT.

Sportul este o moștenire de familie

De la vârsta de trei ani, Prințesa Charlene a învățat să înoate. Mama ei, Lynette Humberstone, de origine engleză, a avut o carieră de scafandru acrobat înainte de a deveni profesor de educație fizică. "Sportul, în familia Wittstock, este un lucru sigur. Suntem o familie foarte unită", spune Charlene. "[Frații mei] Gareth, Sean și cu mine am fost crescuți cu aceleași valori, cele pe care ni le-a dat sportul. Ne-a oferit mult echilibru. Sportul este o moștenire de familie. Unchiul meu a antrenat echipa Springboks, iar mama mea a fost o sportivă de top. A fost o viață de familie simplă, sănătoasă, cu legături puternice între noi."

Charlene a regăsit acest cocon cald și liniștitor pe parcursul anului 2022, în timpul "exilului" său involuntar, un calvar punctat de mai multe operații chirurgicale dureroase.

Doar Gareth Wittstock locuiește în Monaco

Părinții Prințesei Charlene de Monaco au rămas în mod deliberat în umbră, de când fiica lor s-a căsătorit cu Prințul Albert al II-lea în 2011. Deși nu intenționează să se stabilească în Europa, ei fac vizite frecvente la Monaco, unde Mike, un mare fan al boxului, ajută la organizarea de turnee de "artă nobilă" - cum ar fi Monte-Carlo Boxing Bonanza - cu sprijinul Société des Bains de Mer și al ginerelui său.

Gareth Wittstock profimedia 0719762086 jpg

La rândul său, cel mai mare dintre cei doi frați ai prințesei - și "mâna sa dreaptă" - Gareth Wittstock, locuiește în principat din 2011. Specialistul în inginerie informatică s-a căsătorit în 2015 cu Roisin Gavin, o fostă dansatoare de origine irlandeză, iar cuplul are doi copii, Kaia Rose și Bodie, care sunt foarte apropiați de verii lor James și Gabriella. La 27 aprilie 2022, a dobândit chiar și cetățenia monegască.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg