Părinții Prințesei Kate au dat faliment? Soții Middleton își vând afacerea

20 mai, 2023

Se pare că afacerea socrilor Prințului William în domeniul petrecerilor private e pe butuci. Ce soluție au găsit Middletonii?

Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg

Presa britanică a prins de veste că firma Middleton's Party Pieces Holdings, care aparținea părinților Prințesei de Wales, a fost cumpărată de antreprenorul James Sinclair, după ce nu a reușit să evite intrarea în insolvență. Carole și Michael Middleton, socrii Prințului William, și-au vândut, practic, afacerea pe care o aveau în domeniul organizării de petreceri, temându-se că vor da în curând faliment.

Soții Middleton, care au fost invitați la Încoronare la începutul acestei luni, și-au lansat compania Party Pieces Holdings în 1987, după ce au organizat prima lor petrecere, cea a lui Kate, care împlinese atunci 5 ani. Party Pieces a evoluat rapid, pornind de la un loc unde se puteau organiza petreceri pentru copii pline de imaginație, înainte de a se extinde la vânzarea de decorațiuni pentru petreceri, veselă și cadouri personalizate.

Sky News a declarat că vânzarea a fost demarată prin intermediul unei administrații pre-pack, ceea ce înseamnă că a numit specialiști în insolvență înainte de a fi vândută fără unele dintre obligațiile sale. Până în prezent, nu este clar cât a plătit compania lui James Sinclair, Teddy Tastic Bear Co Ltd, sau cât de mari erau datoriile care au fost lăsate în urmă.

Potrivit site-ului său, James Sinclair operează o afacere de 30 de milioane de lire sterline, care include activități de agrement, îngrijire a copiilor, atracții în aer liber, proprietăți comerciale, producție de artă și artizanat, precum și una dintre cele mai vechi companii de înghețată din Marea Britanie: The Rossi Ice Cream Company.

Carole Middleton, în vârstă de 68 de ani, și Michael Middleton, le-au dat de înțeles prietenilor lor că oricum plănuiau să se retragă și să se îndepărteze de firmă, pentru a petrece mai mult timp "pentru familie, grădinărit și călătorii".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg