Pe barcă, în largul mării! Așa se distrează tinerii din Familia Regală a Greciei

8 august, 2023

Olympia, Constantin și Achileas își etalează trupurile în peisajul albastru al Mediteranei.

Olimpia a Greciei in vacanta pe Mediterana   Instagram jpg

Parcă ar juca într-o reclamă! Olympia a Greciei (27 de ani) a distribuit pe profilurile sale publice o fotografie de vacanță în care ea și cei doi frați ai săi, Constantin Alexios (24 de ani) și Achileas (22 de ani), navighează pe Marea Mediterană pe o ambarcațiune de lemn, decorată cu steaguri colorate. Pozând în costume de baie, fiii lui Pavlos al Greciei și ai Mariei Chantal Miller și-au etalat siluetele splendide și tonifiate.

Băi și scufundări răcoritoare, vâslit între barcă și țărm, pentru a vizita unele dintre golfulețele din apropiere, sau bronzatul sunt doar câteva dintre activitățile care i-au făcut pe tinerii regali să se bucure de această experiență nautică distractivă în care au fost însoțiți de un grup mare de prieteni, din care au făcut parte și Poppy Delevingne (37 de ani) și Isabella Massenet (23 de ani), iubitele lui Constantin Alexios și, respectiv, Achileas.

Atât vedeta, cât și fotografa sunt perfect integrate în familia grecească și, în special, au o relație excelentă cu ”cumnata” lor, Olympia. Cele trei femei au devenit prietene la cataramă și confidente, împărtășind numeroase hobby-uri, cum ar fi arta și moda. De altfel, la începutul lunii iulie au petrecut câteva zile împreună în Toscana (Italia), unde au pictat în natură, și au fost văzute în tribune la finala de la Wimbledon încurajându-l pe sportivul spaniol Carlos Alcaraz în confruntarea strânsă cu Novak Djokovic.

De asemenea, cei cinci au făcut o excursie în Spania, în Ibiza și Formentera. Cel care nu a putut participa la aceste întâlniri este Peregrine Pearson, moștenitorul multimilionar cu care Olympia a început să se întâlnească în 2023.

În Grecia, tinerii membri ai Familiei Regale profită de șederea lor în acest paradis idilic pentru a petrece mai mult timp cu bunica lor, Anne Marie, care a rămas văduvă la începutul anului, după moartea tristă a soțului ei. Ultima regină a grecilor a avut puține apariții publice de la înmormântarea regelui Constantin, în ianuarie, dar pare să își recapete treptat zâmbetul grație afecțiunii nepoților ei.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg