A fost una dintre cele mai grele perioade ale Reginei Elisabeta! Suverna își dublase cantitatea de alcool cu care se delecta seara

18 mai, 2022
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg

O nouă carte vine cu dezvăluiri uluitoare legate de problemele de la Palat.

Consacratul autor Andrew Morton, renumit pentru cartea sa dedicată Prințesei Diana, a publicat o nouă biografie, în cinstea Reginei Elisabeta, de data aceasta. Suverana se află în fața Jubileului de Platină și a sărbătoririi celor 70 de ani de domnie, lucru care o face cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Regina Elisabeta (3) jpg

Cartea poartă numele ”Regina” și, potrivit editorului, ”te poartă în culise și-ți dezvăluie femeia din spatele Coroanei.” De-a lungul vremii, cotidianul DailyMail a publicat radiografii ale relației dintre Lady Di și Regină, în analiza lui Morton. Acum detaliile vor fi toate laolaltă și cititorii vor descoperi cum a afectat-o pe suverană moartea prematură a nurorii sale celebre.

Regina Elisabeta, Diana și Charles jpg

Potrivit lui Morton, Elisabeta a trăit un coșmar în anii 90. În carte este scris că Regina ajunsese la capătul puterilor, întrucât mariajele ambilor săi fii, Charles și Andrew, erau năruite. Și problema era că se întâmplase în aceeași perioadă.

nunta Diana jpg

În 1992, atât Prințul Charles, cât și Prințul Andrew s-au separat de soții: Diana și Sarah Ferguson. Morton scrie: ”Răbdarea sa ajunsese la capăt în anii 90. După cele două căsnicii distruse, Elisabeta se întreba încotro se îndreaptă familia sa și monarhia. Le vedea pe amândouă pe marginea prăpastiei.”

Morton explică: ”Regina a fost profund marcată de despărțirea lui Charles de Diana. Atât de tare a zguduit-o evenimentul, încât a început să dubleze cantitatea de alcool cu care se delecta seara. După o zi solicitantă, Regina obișnuia să își savureze un pahar cu Martini sec. Ei bine, în vâltoarea acelor evenimente, un pahar devenise insuficient.”

Regina Elisabeta (2) jpg

Biograful regal spune că angajații de la Palat au observat asta. Potrivit lui Morton, la începutul relației, Elisabeta era încântată de noua iubită a fiului. De Diana. În timp ce Charles o curta, Regina ar fi remarcat după prima vizită a Dianei la Balmoral, în 1980: ”Este una de-a noastră”.

Din păcate, lucrurile nu au decurs cum suverana și Prințul Philip și-ar fi dorit. Căci inima lui Charles nu a putut niciodată să o uite pe Camilla, cea care într-un final i-a devenit soție, după moartea Prințesei Diana.



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg