Prezența Prințesei Beatrice la nunta din Iordania îi face pe fanii regali să spună toți același lucru

3 iunie, 2023

Fiica Prințului Andrew și soțul ei au fost celălalt power couple din Familia Regală britanică la nunta Prințului moștenitor Hussein cu Rajwa Al Saif.

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg

Apariția surpriză a Prințesei Beatrice la nunta din Iordania a stârnit o reacție majoră din partea fanilor. Fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson a uimit cu prestanța sa de la Amman, unde a fost însoțită de partenerul său de viață italian, Edoardo Mapelli Mozzi. Mai mult ca oricând, verișoara Prințului William, prezent și el la eveniment cu Prințesa Kate, s-a remarcat ca prezență și ca apariție vestimentară, apărând, asemenea lui Kate, în două ținute elegante: una pentru ceremonie și alta pentru banchetul de seară.

Dacă la uniunea oficială a Prințului moștenitor Hussein cu Rajwa Al Saif, Prințesa Beatrice a purtat o rochie argintie cu bogat ornamentată, de la Needle & Thread, la recepție s-a prezentat într-o rochie roz de la Reem Acra.

Și, pentru a doua oară, Beatrice a purtat o tiară, readucând în actualitate coafura mamei sale, Ducesa de York. Aceasta a primit coronița chiar în ziua nunții sale cu Prințul Andrew, în 1986, de către regretata Regină Elisabeta a II-a și regretatul Duce de Edinburgh.

Prezența Prințesei Beatrice la nunta din Iordania a făcut ca observatorii regali să se manifeste pe rețelele de socializare, mulți dintre ei exprimând o aceeași părere despre prințesă: "Mi-aș dori ca Prințesa Beatrice să fie o membră activă a Familiei Regale, se pricepe uimitor la asta! Dar nu o învinovățesc că își dorește cariera, încă sper că se răzgândește", a spus unul dintre ei.

"Mi-ar plăcea să le văd pe Alteța Sa Regală Sophie, Ducesa de Edinburgh, și pe Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice făcând echipă pentru mai multe, dacă nu chiar mai multe angajamente regale de lucru. Cred că ar fi un succes!", a fost de acord o altă persoană.

"Putem fi cu toții de acord că Prințesa Beatrice trebuie să fie un membru activ al Familiei Regale, astfel încât să îi putem vedea mai mult pe ea și pe Ed", a adăugat un al treilea, în timp ce un altul a comentat: "Cred sincer că prințesa Beatrice ar trebui să devină un membru activ cu normă întreagă. Pentru că eu cred că, în spatele scenei, ea își susține, de fapt unchiul ,și face deja o muncă de caritate uimitoare".

Beatrice nu îndeplinește în prezent îndatoriri regale, deoarece are un rol cu normă întreagă ca vicepreședinte al parteneriatelor și strategiei la compania de tehnologie Afiniti, dar are și câteva patronate și organizații de caritate cu care colaborează. Printre patronajele ei se numără organizația caritabilă pentru dislexie, Helen Arkell, premiul Oscar pentru cărți și Teenage Cancer Trust.

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mopelli Mozzi, sunt părinții unei fetițe de un an, Sienna. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar Edoardo are un fiu de șapte ani, Christopher Woolf, cunoscut sub numele de Wolfie, din relația sa anterioară cu arhitecta americană Dara Huang.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry foto  GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong  profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles  profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles foto  GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC  pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg