Prietene din nou? Prințesa Kate și „rivala” Rose Hanbury au mers în secret să se distreze

15 august, 2023

După ce nu și-au vorbit ani buni, această socializare a celor două femei pare un pic forțată și menită să alunge zvonurile din presă.

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292177905 jpg

Poate că mai au mulți pași de făcut până să redevină confidente, dar Prințesa Kate și Rose Hanbury chiar fac eforturi să se reapropie, în încercarea comună de-a spulbera zvonurile despre divorțul marchizei de Cholmondeley de soțul său, pe fondul bârfelor tot mai dese privind o legătură extraconjugală a acesteia cu Prințul William.

Totodată, Prințesa Kate pare să fi călcat pe urmele Prințului William, care s-a bucurat de un weekend de petrecere la festivalul de muzică de la Houghton Hall. La începutul acestei veri, William a fost fotografiat dansând toată noaptea la clubul KOKO din Camden, alături de prieteni, iar acum soția sa e cea care a avut parte de 24 de ore de distracție.

Mai întâi, Kate Middleton a luat cina cu marchiza și marchizul de Cholmondeley, respectiv Rose Hanbury și David Rocksavage, care dețin domeniul Houghton de 1.000 de acri din Norfolk. La sfârșitul săptămânii trecute, Houghton a fost gazda celebrului său festival anual de muzică dance, la care Kate ar fi fost convinsă să se alăture. O sursă a declarat pentru „Daily Mail” că „după cină, unul dintre invitați i-a sugerat lui Catherine să meargă la festival. Inițial, Prințesa de Wales a avut emoții în legătură cu această idee, dar, după multe discuții cu agenții săi de securitate, a optat pentru sporirea protecției. William nu a fost acolo."

Festivalul a fost lansat pentru prima dată în 2017 de DJ Craig Richards și a fost promovat ca fiind singurul festival de muzică de 24 de ore din țară, estimându-se că peste 12.000 de ravers au participat în weekend.

Deși nu a mai participat la un festival de muzică, lui Kate Middleton îi plac petrecerile, ea și Prințul William fiind văzuți adesea dansând în vestul Londrei înainte de a se căsători.

Marchizii de Cholmondeley locuiec sîn apropiere de reședința Anmer Hall din Norfolk a familiei de Wales, unde se retrag adesea în vacanță cu copiii lor.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg