Principesa Maria, elegantă în mov în vizita oficială în Marea Britanie. De ce a optat pentru această culoare?

25 septembrie, 2019
2 vizita principesei maria in marea britanie 19 21 septembrie 2019 foto c children in distress 13 jpg jpeg

Movul, una dintre culorile vedetă de la curţile regale, este şi astăzi la fel de elegant, chiar dacă mai puţin purtat.

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a efectuat o vizită cu caracter public în Marea Britanie, la invitaţia Fundaţiei “Children in Distress – Copii în Dificultate”, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale. Fundaţia funcţionează ca sucursala din România a Fundaţiei ”Children in Distress” din Marea Britanie şi desfăşoară programe de asistenţă şi protecţie pentru mai multe categorii de copii: cu dizabilităţi, cu boli cronice în fază terminală, infectaţi cu HIV/SIDA, copii cu risc de abandon familial şi şcolar.

Principesa Maria a vizitat Riddlesdown Collegiate din Surrey şi St. Lawrence Church of England Primary School din Kent, două şcoli ce susţin campania “Love in a box” a Fundaţiei, unde sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta a cunoscut elevii şi profesorii, precum şi activităţile, metodele de predare precum şi sălile în care se desfăşoară cursurile.

8 vizita principesei maria in marea britanie 19 21 septembrie 2019 foto c children in distress 9 jpg jpeg

Principesa Maria le-a făcut o supriză gazdelor sale, optând pentru o ţinută în nuanţe de mov, culoarea uniformei şcolare a elevilor de la St. Lawrence Church of England Primary School din Kent.

Aceeaşi culoare a purtat-o şi la serata aniversară a Fundaţiei, la 30 de ani de la înfiinţare, găzduită de Institutul Cultural Român din Londra şi încheiată cu recitalul sopranei Nelly Miricioiu.

14 vizita principesei maria in marea britanie 19 21 septembrie 2019 foto c children in distress 17 jpg jpeg

Aceasta a fost a zecea vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei şi Principelui Radu în Franţa şi Danemarca (aprilie) şi Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiaţi sirieni din Turcia (mai) şi după vizita Principelui Radu la Madrid (iunie) şi după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) şi în Turcia (septembrie).Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg