Prințesa Anne i-a conferit lui Daniel Craig decorația pe care a primit-o James Bond în film

19 octombrie, 2022

Unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a a surprins prin gestul ei modern de a-l decora pe starul francizei „James Bond”.

Printesa Anne l a decorat pe Daniel Craig cu decoratia din filmul James Bond  Casa Regala jfif

Rar ne-a fost dat s-o vedem pe Prințesa Anne altfel decât sobră, rigidă, îmbrăcată de călărie sau cu acea uniformă militară a celei care deţine funcţia de amiral al Marinei Regală. Doar la evenimentele sociale, în cealtă „uniformă”, deux-piece-ul cu pălărie. Acum, însă, chiar și în acea uniformă militară, Anne, unica fiică a regretatei Regine Elisabeta a II-a, a fost chiar simpatică.

Aceasta i-a făcut o invitație neașteptată actorului Daniel Craig, starul seriei „James Bond”, de-a veni la Palat pentru a-și ridica decorația... din film. Anume, Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe, pe care personajul său, agentul 007, o deține fictiv.

„Te așeptam...”, a scris contul oficial al Familiei Regale într-o postare pe Twitter, însoțită de o fotografie cu Prințesa Anna și Daniel Craig la momentul acordării înaltei distincții britanice.

„Prințesa Regală îi înmânează lui Daniel Craig Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe - aceeași distincție deținută de personajul său James Bond - ca recunoaștere a contribuției sale remarcabile în domeniul filmului și teatrului”, se mai spune în mesaj.

Cumva, am spune că acum s-a făcut dreptate. Căci Daniel Craig se identifică de ani buni cu personajul său, James Bond, iar Regina Elisabeta a II-a avea o oarecare simpatie pentru el. Doar a acceptat să apară lângă Daniel Craig într-un scurtmetraj plin de acțiune și umor chiar în anul Jubileului de Diamant, 2012.

Regina era prezentată timp ce se întâlnea cu agentul secret 007 şi urca alături de el la bordul unui elicopter. Apoi, doi cascadori profesionişti - dublurile celor doi - au sărit cu paraşuta şi au aterizat în interiorul stadionului, chiar înainte ca luminile reflectoarelor să se îndrepte spre adevărata regină a Marii Britanii, care a salutat spectatorii înainte de a se aşeza pe scaunul ei de la tribuna oficială. Înregistrarea a fost proiectată pe un ecran uriaş al Stadionului Olimpic din Londra, care era arhiplin, precum şi în faţa unui impresionant public de televiziune din lumea întreagă.Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg