Prinţesa Anne, pe platourile de filmare ale serialului "Coronation Street"

22 martie, 2023

Sora Regelui Charles al III-lea a vizitat studiourile ITV şi s-a întâlnit cu actorii și cu membrii echipei de producție implicați în cel mai popular serial britanic.

Printesa Anne, pe platourile de filmare ITV ale serialului Coronation Street   ITV (6) jpg

Prinţesa Anne a avut parte de-o altfel de ieşire mondenă. Ea a vizitat studiourile ITV, unde se filmează popularul serial "Coronation Street", care rulează încă din anii '60 şi care colaborează cu o fundaţie aflată sub patronajul prinţesei, ASTI (The Acid Survivors Trust International) - care protejează victimele atacurilor cu acid.

De pildă, echipa "Coronation Street" a colaborat cu ASTI la scenariul în care personajul Daisy a căzut victimă unui hărțuitor, Justin, care este convins că are o relație cu ea. Comportamentul lui Justin a făcut ca acesta să fie arestat, apoi eliberat pe cauțiune. Daisy devine ținta unui atac cu acid în ziua nunții sale, când Justin, într-un act de răzbunare, merge la Rovers pentru a-i strica ziua specială.

Echipa ITV a pregătit, special pentru întâlnirea cu Prinţesa Anne, o proiecţie cu câteva scene viitoare, înainte de a se întâlni cu producătorul Iain MacLeod, cu membrii distribuției Charlotte Jordan, Ryan Prescott, Andrew Still, Rob Mallard și Sally Ann Matthews. Dar nu doar protagoniştii au fost scoşi în faţă la această întâlnire inedită, ci şi scenariştii și membrii departamentului de machiaj.

Prinţesa Anne a beneficiat, de asemenea, de un tur ghidat al platoului de filmare de pe "Coronation Street", condus de producătorul serialului, Iain MacLeod, și de John Whiston, șeful departamentului.

Comentând vizita, John a spus: "Colaborarea cu ASTI la această poveste a fost de neprețuit pentru noi toți. Patronajul Alteţei Sale Regale pentru organizația caritabilă este, în mod clar, de o importanță uriașă atât pentru Prinţesa Anne, cât și pentru organizație și a fost o onoare absolută să ni se alăture astăzi la "Coronation Street"".

FOTO: ITV



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg