Prinţesa Beatrice îşi îmbracă fetiţa ca pe o Barbie şi o alintă cu nume de împărăteasă

12 martie, 2023

Sarah Ferguson a povestit că e o bunică fericită, care adoră să-şi alinte nepoţii şi să se joace cu ei. Iată ce spune despre Sienna, fetiţa Prinţesei Beatrice.

Prințesa Beatrice de York jpg

Prințesei Beatrice îi place să-și îmbrace fetița ca pe o păpuşă! Sarah Ferguson e cea care a dat mai multe detalii presei despre viaţa de familie a fiicelor sale, în timp ce se afla luni la The 92nd Street Y din New York.  "Cum este să fii bunică?", a fost întrebată Ducesa de York, la care aceasta a răspuns: "Îmi place să îmi văd fetele, care sunt excepționale. Pur şi simplu, sunt excepționale", notează cei de la revista "People". "Apoi, pe lângă ele, mai sunt şi cele două micuţe, fetița lui Eugenie şi fetița lui Beatrice, care se uită la mine cu ochii mari. Arată ca fetele mele", a adăugat ea.

Sarah Fergiuson, alaturi de fiicele ei, Printesa Eugenie si Printesa Beatrice   Instagram jpg

Sarah Ferguson a dezvăluit şi ce poreclă are nepoata ei, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, căreia familia îi spune Sisi. "Sisi este fix o mini Beatrice, care primește tutu-uri mici și roz, pentru că lui Beatrice îi place să o îmbrace ca pe Barbie."

Într-un interviu recent acordat revistei "People", Ducesa de York a precizat că şi "fetele ei aveau păpuși Barbie", iar acum, nepotul său, August, "mă învață să mă joc de-a trenulețele și de-a săpăturile". Sarah Ferguson a mai spus amuzată că, atunci când se joacă cu ei, nepoții săi "mă urmează, pur și simplu, ca Peter Pan".

Beatrice a născut-o pe fiica ei, Sienna, în 2021. Ea şi soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, mai au un fiu, Wolfie. Între timp, fiica cea mai mică a lui Sarah, Prințesa Eugenie, și Jack Brooksbank sunt părinții unui băieţel de doi ani, August Brooksbank, și așteaptă să li se nască al doilea copil în această vară.

Sarah a sărbătorit vestea sarcinii lui Eugenie la începutul acestui an cu un instantaneu al nepotului ei August pe Instagram. "Vei avea cu cine sări prin bălți, Augie! Veste superbă, sunt atât de recunoscătoare!".Recente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg