Prinţesa Beatrice îşi îmbracă fetiţa ca pe o Barbie şi o alintă cu nume de împărăteasă

12 martie, 2023

Sarah Ferguson a povestit că e o bunică fericită, care adoră să-şi alinte nepoţii şi să se joace cu ei. Iată ce spune despre Sienna, fetiţa Prinţesei Beatrice.

Prințesa Beatrice de York jpg

Prințesei Beatrice îi place să-și îmbrace fetița ca pe o păpuşă! Sarah Ferguson e cea care a dat mai multe detalii presei despre viaţa de familie a fiicelor sale, în timp ce se afla luni la The 92nd Street Y din New York.  "Cum este să fii bunică?", a fost întrebată Ducesa de York, la care aceasta a răspuns: "Îmi place să îmi văd fetele, care sunt excepționale. Pur şi simplu, sunt excepționale", notează cei de la revista "People". "Apoi, pe lângă ele, mai sunt şi cele două micuţe, fetița lui Eugenie şi fetița lui Beatrice, care se uită la mine cu ochii mari. Arată ca fetele mele", a adăugat ea.

Sarah Fergiuson, alaturi de fiicele ei, Printesa Eugenie si Printesa Beatrice   Instagram jpg

Sarah Ferguson a dezvăluit şi ce poreclă are nepoata ei, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, căreia familia îi spune Sisi. "Sisi este fix o mini Beatrice, care primește tutu-uri mici și roz, pentru că lui Beatrice îi place să o îmbrace ca pe Barbie."

Într-un interviu recent acordat revistei "People", Ducesa de York a precizat că şi "fetele ei aveau păpuși Barbie", iar acum, nepotul său, August, "mă învață să mă joc de-a trenulețele și de-a săpăturile". Sarah Ferguson a mai spus amuzată că, atunci când se joacă cu ei, nepoții săi "mă urmează, pur și simplu, ca Peter Pan".

Beatrice a născut-o pe fiica ei, Sienna, în 2021. Ea şi soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, mai au un fiu, Wolfie. Între timp, fiica cea mai mică a lui Sarah, Prințesa Eugenie, și Jack Brooksbank sunt părinții unui băieţel de doi ani, August Brooksbank, și așteaptă să li se nască al doilea copil în această vară.

Sarah a sărbătorit vestea sarcinii lui Eugenie la începutul acestui an cu un instantaneu al nepotului ei August pe Instagram. "Vei avea cu cine sări prin bălți, Augie! Veste superbă, sunt atât de recunoscătoare!".



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram