Prințesa Beatrice și-a botezat în mare secret fetița, pe micuța Sienna Elizabeth

4 mai, 2022

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au devenit părinți anul trecut în luna septembrie. 

printesa beatrice si viitorul ei sot jpeg

Weekendul trecut, cei doi au creștinat-o pe fiica lor în vârstă de șapte luni, botezată Sienna Elizabeth, în mare secret, fără să facă publică nicio informație de la acest eveniment.

Prințesa și soțul ei au fost însoțiți de membrii familiei lor la capela regală din cadrul Palatului St. James din Londra, ceremonia de botez fiind una privată.

Deși cei doi n-au făcut publice detalii de la botez, este posibil ca printre oaspeți să se fi numărat sora mai mică a lui Beatrice, Prințesa Eugenie, și mama acestora, Sarah Ferguson.

1 beatrice profimedia 0650422765 jpg jpeg

Conform The Sun, la botez a participat chiar și tatăl lui Beatrice, Prințul Andrew, cel care a fost retrogradat din postura de membru cu drepturi depline al familiei regale, după ce a fost acuzat de viol de către o femeie din America.

Capela Palatului St. James a fost folosită pentru numeroase nunți și botezuri regale în ultimele câteva secole. Printre aceste ceremonii s-au numărat și botezul Prințului George, în octombrie 2013, și al fratelui său mai mic, Prințul Louis, în iulie 2018.

printesa beatrice mireasa jpeg

Capela respectivă a fost și locul în care Beatrice și Edoardo plănuiseră inițial să aibă loc nunta lor. Ei urmau să se căsătorească pe 29 mai 2020, însă planurile lor au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Beatrice și Edoardo s-au căsătorit în cele din urmă pe 17 iulie 2020, la Capela All Saints din Windsor, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar părinții și frații cuplului, precum și Regina Elisabeta și Prințul Philip.Recente pe Ok! Magazine

Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg