Prinţesa Charlene, devastată de moartea prietenului ei sud-african Desmond Tutu

28 decembrie, 2021
3 charlene tutu jpg jpeg

Prinţesa Charlene a dat un semn de viaţă din clinica de reabilitare în care este internată încă de la începutul lunii noiembrie.

Soţia Prinţului Albert a postat pe contul ei de Instagram un omagiu adus arhiepiscopului sud-african Desmond Tutu, care a decedat pe 26 decembrie.

Charlene a postat o serie de fotografii ├«n care apare al─âturi de personalitatea din Cape Town, ├«nso┼úite de un mesaj impresionant. ÔÇťDragul meu prieten, ├«┼úi vom sim┼úi lipsa. Voi pre┼úui ├«ntotdeauna amintirile pe care le am cu tine. Felul ├«n care r├ódeai va r─âm├óne ├«n inima mea pentru totdeaunaÔÇŁ, a scris aceasta.

stanga
dreapta
5 charlene jpg jpeg
5 charlene 1 jpg jpeg
2 profimedia 0483657286 jpg jpeg
3 charlene tutu jpg jpeg

Mesajul lui Charlene a fost postat dintr-o loca┼úie care n-a fost, ├«nc─â, f─âcut─â public─â, acolo unde se reface dup─â infec┼úia la sinusuri care a ┼úinut-o blocat─â ├«n Africa de Sud timp de ┼čase luni.

├Änainte de Cr─âciun, Prin┼úul Albert a f─âcut publice informa┼úii noi despre starea so┼úiei sale, spun├ónd c─â aceasta se recupereaz─â ├«ntr-un ritm satisf─âc─âtor, dar c─â va r─âm├óne ├«n clinica ├«n care este internat─â chiar ┼či pe perioada s─ârb─âtorilor. Acesta a ad─âugat c─â este nevoie de ├«nc─â c├óteva luni p├ón─â c├ónd starea ei de s─ân─âtate s─â ating─â poten┼úialul maxim.

ÔÇťPrin┼úesa Charlene va fi vizitat─â de Prin┼úul Albert ┼či de copiii acestora pe perioada s─ârb─âtorilor. ├Än momentul ├«n care starea ei de s─ân─âtate va fi una bun─â, prin┼úesa va ├«ncepe s─â petreac─â mai mult timp cu monegasciiÔÇŁ, se mai arat─â ├«n acest comunicat.