Prinţesa Charlotte de Monaco şi Dimitri Rassam şi-au prezentat oficial fiul

24 noiembrie, 2022

Este pentru prima dată când mezinul lui Charlotte Casiraghi, Balthazar, apare în public.

Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar   Profimedia jpg

Weekendul trecut, cu ocazia festivităţilor Zilei Naţionale a Principatului Monaco, Prinţesa Charlotte şi soţul său, Dimitri Rassam, au apărut în public alături de ambii copii: băiatul cel mare, Raphael Elmaleh, fiul lui Charlotte din relaţia cu actorul francez de comedie Gad Elmaleh, şi mezinul Balthazar Rassam, al cărui tată este Dimitri. Pentru micuţul în vârstă de 4 ani, acesta a fost primul eveniment public la care a luat parte, ca membru al numeroasei familii princiare Grimaldi, el fiind nepotul Prinţesei Caroline de Hanovra. Foarte protectori cu el, Charlotte Casiraghi și Dimitri refuzaseră până acum să-l arate în public. În schimb, când Prinţesa Charlotte l-a întrebat pe Raphael, fiul ei cel mare, dacă ar vrea să participe și anul acesta la festivităţile de stat, băiatul de opt ani a răspuns că bineînţeles că vrea, bucuros că aşa îşi va reîntâlni verişorii.

Această zi naţională a fost o premieră şi pentru producătorul Dimitri Rassam, care a luat parte pentru prima oară la festivitățile "Sărbătorii Suveranului" alături de întreaga familie a soţiei sale. Foarte elegant, Dimitri, fiul actriţei franceze Carole Bouquet, a purtat o aşa-numită morning-coat, în timp ce băieţii au fost îmbrăcaţi amândoi în costume bleumarin cu cămaşă albă şi cravată.

Cuplul a ajuns în curtea principală a Palatului Regal pentru parada carabinierilor alături de Alexandra de Hanovra, frații Charlottei, Pierre și Andrea, și soțiile lor, Beatrice și Tatiana Casiraghi. Cu toţii şi-au adus şi copiii, astfel că fotografia oficială a Casei Grimaldi a fost mai animată ca oricând.

Apoi, întreaga familie a urcat la balcon, de unde a privit şi salutat mulţimea. Băieţii mai mari au fost foarte entuziasmaţi de ce se întâmpla în jurul lor, cei mici preferând însă să fie luaţi în braţe şi feriţi de agitaţie.

Prinţesa Charlotte de Monaco s-a căsătorit cu Dimitri Rassam în 2019.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg