Prin┼úesa Diana a petrecut singur─â ultimul ei Cr─âciun, din 1996. De ce n-au fost William ┼či Harry al─âturi de ea?

22 decembrie, 2021
1 printesa diana 2 jpg jpeg

Prin┼úesa Diana a petrecut ultimul ei Cr─âciun singur─â, ca urmare a tradi┼úie regale care cerea ca fiii ei, Prin┼úii William ┼či Harry, s─â s─ârb─âtoreasc─â al─âturi de Regina Elisabeta.

Dup─â ce Prin┼úesa Diana a divor┼úat de Prin┼úul Charles ├«n anul 1996, aceasta nu mai avea obliga┼úia de a petrece Cr─âciunul al─âturi de familia regal─â, pe domeniul de la Sandringham. Conform spuselor chefului regal Darren McGrady, Diana a r─âmas, a┼čadar, singur─â ├«n ajunul Cr─âciunului, ├«n apartamentul ei din cadrul Palatului Kensington.

"A insistat ca angaja┼úii ei s─â petreac─â Cr─âciunul al─âturi de familiile lor ┼či ne-a cerut s─â l─âs─âm m├óncarea ├«n frigider", ├«┼či aminte┼čte acesta. C├ónd Diana era ├«nc─â m─âritat─â cu Prin┼úul Charles, cei doi mergeau mereu la Sandringham, pentru a s─ârb─âtori Cr─âciunul al─âturi de rudele lor regale, un lucru pe care prin┼úesa nu-l f─âcea cu drag─â inim─â, din cauz─â c─â n-avea pic de intimitate ├«n casa reginei.

stanga
dreapta
2 profimedia 0022089081 1 jpg jpeg
4 profimedia 0105897797 jpg jpeg
5 printesa diana jpg jpeg
6 regina discurs craciun 646x404 jpg jpeg
1 printesa diana 2 jpg jpeg

"Erau foarte multe persoane acolo, cu familiile lor. C├ónd plecai de la mas─â ┼či voiai s─â te relaxezi ├«n salon, nu puteai s-o faci, deoarece g─âseai mereu acolo vreo trei sau patru persoane juc├ónd Scrabble sau alte jocuri de societateÔÇŁ, continua McGrady. De cele mai multe ori, Diana alegea s─â ias─â la o plimbare prin natur─â, pentru a fi ├«n lini┼čte.

Cr─âciunul din 1996 a fost ultimul pentru Diana, prin┼úesa deced├ónd ├«n august 1997 ├«ntr-un accident de ma┼čin─â, la Paris, la v├órsta de 36 de ani.