Prinţesa Diana a petrecut singură ultimul ei Crăciun, din 1996. De ce n-au fost William şi Harry alături de ea?

22 decembrie, 2021
1 printesa diana 2 jpg jpeg

Prinţesa Diana a petrecut ultimul ei Crăciun singură, ca urmare a tradiţie regale care cerea ca fiii ei, Prinţii William şi Harry, să sărbătorească alături de Regina Elisabeta.

După ce Prinţesa Diana a divorţat de Prinţul Charles în anul 1996, aceasta nu mai avea obligaţia de a petrece Crăciunul alături de familia regală, pe domeniul de la Sandringham. Conform spuselor chefului regal Darren McGrady, Diana a rămas, aşadar, singură în ajunul Crăciunului, în apartamentul ei din cadrul Palatului Kensington.

"A insistat ca angajaţii ei să petreacă Crăciunul alături de familiile lor şi ne-a cerut să lăsăm mâncarea în frigider", îşi aminteşte acesta. Când Diana era încă măritată cu Prinţul Charles, cei doi mergeau mereu la Sandringham, pentru a sărbători Crăciunul alături de rudele lor regale, un lucru pe care prinţesa nu-l făcea cu dragă inimă, din cauză că n-avea pic de intimitate în casa reginei.

"Erau foarte multe persoane acolo, cu familiile lor. Când plecai de la masă şi voiai să te relaxezi în salon, nu puteai s-o faci, deoarece găseai mereu acolo vreo trei sau patru persoane jucând Scrabble sau alte jocuri de societate”, continua McGrady. De cele mai multe ori, Diana alegea să iasă la o plimbare prin natură, pentru a fi în linişte.

Crăciunul din 1996 a fost ultimul pentru Diana, prinţesa decedând în august 1997 într-un accident de maşină, la Paris, la vârsta de 36 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg