Prinţesa Diana, curtată de regele Juan Carlos. Unde se întâlneau. Cum s-a sfârşit idila

20 aprilie, 2021
1 diana79 jpg jpeg

Regalii continuă să ne uimească cu secretele pe care le ascund în spatele zidurilor palatului. Regele Juan Carlos, un Don Juan spaniol, are sute de relaţii amoroase la activ, dar ce este mai interesant - a încercat chiar să o seducă pe prinţesa Diana. Vă puteţi imagina acest lucru?

Potrivit documentarului The Solitude Of the Queen, regele Juan Carlos al Spaniei a trăit o poveste de dragoste cu Lady Diana. Cartea spune că aventura lor a început când Diana şi Charles au acceptat invitaţia regelui spaniol şi au început să îşi petreacă împreună vacanţele de vară.

În acel moment, Charles avea o relaţie cu Camilla Parker Bowles. Deci, pentru a face faţă gândului că soţul ei o înşală, Diana ar fi găsit alinare în braţele regelui.

Diana a avut o relaţie specială cu familia regală spaniolă. De fapt, Juan Carlos I şi regina Sofia i-au găzduit pe prinţul Charles şi Diana împreună cu William şi Henry la Marivent. Se întâmpla în anii nouăzeci, o perioadă în care presa vorbea despre afacerile extraconjugale ale ambilor bărbaţi.

Sofia şi Diana s-au descurcat bine de la început, deşi nu aveau prea multe în comun. Jurnalistul  Jaime Peñafiel  mărturiseşte: „Erau două femei foarte diferite, fără nici o înţelegere reciprocă. Sofia a fost o gazdă perfectă şi i-a făcut pe Diana şi William să se simtă ca acasă, în timp ce prinţul Charles se distra cu regele, dar atât. Sofia era conştientă că soţul ei avea anumite slăbiciuni şi că oaspetele ei era o tânără de o frumuseţe spectaculoasă. Sofia a ştiut asta, iar lucrul ăsta s-a dovedit incomod pentru ea..

Mai mult, trebuie amintit că, una dintre gărzile de corp ale Dianei susţine în memoriile scrise că prinţesa i-a mărturisit că regele spaniol era un bărbat „prea tactil”: „Juan Carlos este înfricoşător de fermecător, dar, ştii. . . un pic prea atent. Ştiu că este absurd, dar sunt sigur că Regele mă simte bine ”. Jaime Peñafiel îşi aminteşte că prinţesa avea „o anumită obsesie. Avea convingerea că toţi bărbaţii care flirtau cu ea voiau să o ducă în pat”.

Dar nu este singura persoană care a susţinut acest lucru.Un fotograf care i-a cunoscut în vara aceea a subliniat că persoana cu care Diana a vorbit cel mai mult a fost Juan Carlos, „Diana s-a descurcat mai bine cu Juan Carlos I decât cu Sofía”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg