Prințesa Eugenie a postat imagini adorabile cu primii pași ai fiului ei, August

19 aprilie, 2022

August Brooksbank, fiul Prințesei Eugenie și-al soțului acesteia, Jack Brooksbank, a împlinit un an pe 9 februarie.

eugenie jpg

Și se pare că, zilele trecute, băiețelul a reușit să facă primii lui pași singur, motiv de mândrie pentru fiica cea mică a Prințului Andrew, care l-a fotografiat pe acesta într-un decor superb de primăvară, în mijlocul unor narcise. 

Poza cu August care se îndreaptă singur spre mama lui, încurajat de tatăl său, este însoțită de mesajul "Paște fericit", pentru cei care au sărbătorit Învierea weekendul trecut.

Luna trecută, Eugenie a mai postat o fotografie simpatică de familie, cu ea, soțul ei și fiul lor mergând de mână prin parc, acesta fiind modul prin care prințesa a aniversat împlinirea a 32 de ani, pe 23 martie.

eugenie ok jpg

Weekendul trecut, Prințesa Eugenie a participat alături de o parte a membrilor familiei regale la slujba tradițională de Paște, care a fost oficiată la capela St. George de pe domeniul Windsor. 

Eugenie i-a lăsat pe soțul și pe fiul ei acasă și a mers la slujba alături de vărul ei divorțat, Peter Phillips, și de cele două fiice ale acestuia, Savannah și Isla. 

eugenie profimedia 0683818970 jpg

Cu acea ocazie, Prințesa Eugenie a ales să poarte o rochie cu model simplu, de primăvară și cu imprimeu floral, completată de o pălărie sub formă de cordeluță.

De la slujba de Paște au lipsit Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles și soția acestuia, Camilla, iar cei care au captat toată atenția au fost Ducii de Cambridge și cei doi copii mai mari ai acestora, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Foto: Profimedia, Instagram