Prințesa Martha Louise a Norvegiei, deranjată de mărturisirile viitoarei soacre

5 aprilie, 2023

Forțată să aștepte nunta din cauza problemelor de sănătate ale lui Durek Verrett, șamanul inimii sale, fiica cea mare a regelui Harald al V-lea trebuie să suporte și alte neplăceri.

Printesa Martha Louise a Norvegiei si soacra sa jpg

Niciodată până acum anturajul șamanului californian Durek Verrett nu a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste care îl leagă din 2018 de Prințesa Martha Louise a Norvegiei. Însă, acum, cea care pare dispusă să dea din casă este Veruschka Urquhart, chiar mama logodnicului prințesei.

Într-un interviu exclusiv acordat la finalul lunii martie revistei norvegiene „Se og Hor“, mama lui Durek Verrett, în vârstă de 79 de ani, nu a avut, însă, cele mai tandre cuvinte la adresa fiului ei. Potrivit acesteia, băiatul ei, cu care are în comun multe înclinații speciale și puteri spirituale, nu și le folosește cu înțelepciune.

"El nu lucrează pentru lume, ci împotriva lumii. El nu lucrează pentru oameni, lucrează împotriva oamenilor", spune femeia de origine norvegiano-indiană, care se recomandă a fi și medium. "Durek nu te ajută să găsești lumina divină. El te duce în lumina lui, unde se poate infiltra și te poate manipula", a continuat ea.

Veruschka Urquhart a făcut aceste comentarii șocante astăzi, dar se spune că le-ar fi făcut în privat cu ceva timp în urmă. Fapt pentru care vremurile în care Durek își lăuda mama pe rețelele de socializare par să fi apus demult: "Mama mea minunată și puternică, oracolul care mi-a dat viață și m-a ghidat cu înțelepciune să iubesc femeile și să le las să fie regine cu onoare și respect", scria el în vremurile în care avea o relație bună cu Veruschka.

Veruschka Urquhart, al cărei nume real este Sheila G. Farmer, a avut această reacție probabil din cauza deteriorării relației cu fiul său, care a culminat în preajma ultimelor sărbători de Crăciun, când s-a infectat cu Covid-19 și n-a primit niciun semn nici de la băiatul său, nici de la viitoarea ei noră.

Cu toate acestea, bătrâna doamnă rămâne foarte entuziasmată de ideea viitoarei căsătorii a fiului ei cu fiica cea mare a Regelui Harald al V-lea al Norvegiei. O nuntă care a fost amânată pe termen nedefinit din cauza gravelor probleme renale ale lui Durek Verrett. De altfel, Veruschka Urquhart, care încă nu a întâlnit-o pe Prințesa Martha Louise, ci doar a vorbit cu ea la telefon, a profitat de acest interviu pentru a-i mulțumi călduros cuplului suveran pentru că fiul ei a fost atât de bine primit în rândul Familiei Regale.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg