Prinţesa Mary a Danemarcei, deranjată de întrebările cu privire la cumnatul său, Joachim

4 noiembrie, 2022

Aflată cu soţul ei într-o vizită oficială în Vietnam, viitoare Regină consoartă trebuie să facă faţă discuţiilor incomode despre probleme din familia regală daneză.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg

Prinţesa Mary a Danemarcei credea că, dacă va pleca departe, în Vietnam, cu soţul său va fi la adăpost de scandalul care scindează zilele acestea Casa Regală daneză. Dar iată că ecourile tensiunilor de la Palat i-au urmărit pe aceştia până la Hanoi, unde întâlnirea cu oficialii vietnamezi a fost umbrită de insistenţa presei de-a afla detalii despre decizia Reginei Margrethe de-a le retrage nepoţilor săi din partea mezinului Joachim titlurile princiare şi despre presupusa idilă la care ar fi visat Joachim s-o aibă cu Mary.

Soția Prințului Frederick, moștenitorul tronului danez, s-a simţit mai mult decât incomod să fie pusă în situaţia de-a da explicaţii referitoare la pasiunea pe care cumnatul său a făcut-o pentru ea încă de pe vremea când era doar o simplă fată din popor, Mary Donaldson, o avocată din Sandy Bay, Hobart, Australia.

Căci, atunci când s-au întâlnit Mary şi Frederik la Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000, era şi Joachim al Danemarcei împreună cu fratele său în acel bar în care ea ieşise la un pahar cu prietenii. Şi, de-atunci, cu greu şi-a mai scos-o din minte. Ba chiar, la un moment dat, nemaiputându-se abţine, ar fi încercat să o sărute pe Prințesa Mary la o petrecere a Regimentului Gărzii Regale, susţine revista "Vanitatis", iar ulterior şi-a găsit un parteneră care să-i semene acesteia, culmea, pe nume Marie.

Ei bine, toate aceste speculaţii au curs în cascadă în ultimele săptămâni, ca fiind motivul care ar fi alimentat decizia Reginei de-a le retrage copiilor lui Joaquim titlurile princiare. Iar acum Mary şi Frederik sunt puşi în situaţia de-a da explicaţii. 

"Nu mai am nimic de adăugat la ceea ce am spus deja, sper că nu ați venit până aici pentru a pune această întrebare. Sper că nu ați călătorit până aici ca să puneți această întrebare. Mai aveți alte întrebări?", i-a spus, la Hanoi, Mary unui reporter.

Şi, când un alt reporter a asigurat-o pe Mary că cumnata ei, soția lui Joachim, prințesa Marie, i-a spus personal că relația lor este complicată, viitoarea regină a Danemarcei a spus că nu mai are nimic de adăugat.

FOTO: Ida Marie Odgaard/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes  GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg  Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg
Prințul William și părinții lui, Charles și Diana foto  GettyImages jpg