Prinţesa Mary a Danemarcei, deranjată de întrebările cu privire la cumnatul său, Joachim

4 noiembrie, 2022

Aflată cu soţul ei într-o vizită oficială în Vietnam, viitoare Regină consoartă trebuie să facă faţă discuţiilor incomode despre probleme din familia regală daneză.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg

Prinţesa Mary a Danemarcei credea că, dacă va pleca departe, în Vietnam, cu soţul său va fi la adăpost de scandalul care scindează zilele acestea Casa Regală daneză. Dar iată că ecourile tensiunilor de la Palat i-au urmărit pe aceştia până la Hanoi, unde întâlnirea cu oficialii vietnamezi a fost umbrită de insistenţa presei de-a afla detalii despre decizia Reginei Margrethe de-a le retrage nepoţilor săi din partea mezinului Joachim titlurile princiare şi despre presupusa idilă la care ar fi visat Joachim s-o aibă cu Mary.

Soția Prințului Frederick, moștenitorul tronului danez, s-a simţit mai mult decât incomod să fie pusă în situaţia de-a da explicaţii referitoare la pasiunea pe care cumnatul său a făcut-o pentru ea încă de pe vremea când era doar o simplă fată din popor, Mary Donaldson, o avocată din Sandy Bay, Hobart, Australia.

Căci, atunci când s-au întâlnit Mary şi Frederik la Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000, era şi Joachim al Danemarcei împreună cu fratele său în acel bar în care ea ieşise la un pahar cu prietenii. Şi, de-atunci, cu greu şi-a mai scos-o din minte. Ba chiar, la un moment dat, nemaiputându-se abţine, ar fi încercat să o sărute pe Prințesa Mary la o petrecere a Regimentului Gărzii Regale, susţine revista "Vanitatis", iar ulterior şi-a găsit un parteneră care să-i semene acesteia, culmea, pe nume Marie.

Ei bine, toate aceste speculaţii au curs în cascadă în ultimele săptămâni, ca fiind motivul care ar fi alimentat decizia Reginei de-a le retrage copiilor lui Joaquim titlurile princiare. Iar acum Mary şi Frederik sunt puşi în situaţia de-a da explicaţii. 

"Nu mai am nimic de adăugat la ceea ce am spus deja, sper că nu ați venit până aici pentru a pune această întrebare. Sper că nu ați călătorit până aici ca să puneți această întrebare. Mai aveți alte întrebări?", i-a spus, la Hanoi, Mary unui reporter.

Şi, când un alt reporter a asigurat-o pe Mary că cumnata ei, soția lui Joachim, prințesa Marie, i-a spus personal că relația lor este complicată, viitoarea regină a Danemarcei a spus că nu mai are nimic de adăugat.

FOTO: Ida Marie Odgaard/InstagramRecente pe Ok! Magazine

meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg