Prinţesa Mary a Danemarcei, deranjată de întrebările cu privire la cumnatul său, Joachim

4 noiembrie, 2022

Aflată cu soţul ei într-o vizită oficială în Vietnam, viitoare Regină consoartă trebuie să facă faţă discuţiilor incomode despre probleme din familia regală daneză.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg

Prinţesa Mary a Danemarcei credea că, dacă va pleca departe, în Vietnam, cu soţul său va fi la adăpost de scandalul care scindează zilele acestea Casa Regală daneză. Dar iată că ecourile tensiunilor de la Palat i-au urmărit pe aceştia până la Hanoi, unde întâlnirea cu oficialii vietnamezi a fost umbrită de insistenţa presei de-a afla detalii despre decizia Reginei Margrethe de-a le retrage nepoţilor săi din partea mezinului Joachim titlurile princiare şi despre presupusa idilă la care ar fi visat Joachim s-o aibă cu Mary.

Soția Prințului Frederick, moștenitorul tronului danez, s-a simţit mai mult decât incomod să fie pusă în situaţia de-a da explicaţii referitoare la pasiunea pe care cumnatul său a făcut-o pentru ea încă de pe vremea când era doar o simplă fată din popor, Mary Donaldson, o avocată din Sandy Bay, Hobart, Australia.

Căci, atunci când s-au întâlnit Mary şi Frederik la Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000, era şi Joachim al Danemarcei împreună cu fratele său în acel bar în care ea ieşise la un pahar cu prietenii. Şi, de-atunci, cu greu şi-a mai scos-o din minte. Ba chiar, la un moment dat, nemaiputându-se abţine, ar fi încercat să o sărute pe Prințesa Mary la o petrecere a Regimentului Gărzii Regale, susţine revista "Vanitatis", iar ulterior şi-a găsit un parteneră care să-i semene acesteia, culmea, pe nume Marie.

Ei bine, toate aceste speculaţii au curs în cascadă în ultimele săptămâni, ca fiind motivul care ar fi alimentat decizia Reginei de-a le retrage copiilor lui Joaquim titlurile princiare. Iar acum Mary şi Frederik sunt puşi în situaţia de-a da explicaţii. 

"Nu mai am nimic de adăugat la ceea ce am spus deja, sper că nu ați venit până aici pentru a pune această întrebare. Sper că nu ați călătorit până aici ca să puneți această întrebare. Mai aveți alte întrebări?", i-a spus, la Hanoi, Mary unui reporter.

Şi, când un alt reporter a asigurat-o pe Mary că cumnata ei, soția lui Joachim, prințesa Marie, i-a spus personal că relația lor este complicată, viitoarea regină a Danemarcei a spus că nu mai are nimic de adăugat.

FOTO: Ida Marie Odgaard/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg