Prințesa Sirivannavari a Thailandei și-a prezentat colecția la Săptămâna Modei de la Paris

27 februarie, 2023

Prințesa Sirivannavari Nariratana, cea de-a doua fiică a regelui Thailandei, este o obișnuită a Săptămânii Modei de la Paris, în primele rânduri ale prezentărilor sau în culise.

Printesa Sirivannavari a Thailandei (24) jpg

"Perseverentă, hotărâtă și muncitoare". Așa se descrie fiica Regelui Maha Vajiralongkorn, o creatoare de modă de succes în țara sa, care și-a adus colecția de toamnă-iarnă 2023/24 pentru a fi prezentată în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. "Îmi voi oferi toate mijloacele necesare pentru a-mi atinge obiectivele, indiferent de efort", spunea tânăra de 36 de ani pentru revista "Tatler".

O prințesă a modei

Pasionată de modă și de industria luxului, Prințesa Sirivannavari Nariratana și-a fondat brandul SIRIVANNAVARI în 2005 și este directorul artistic al acestuia. În paralel, ea a urmat în 2008 cursurile Departamentului de Arte Creative al Universității de Arte Plastice și Aplicate din cadrul Universității Chulalongkorn din Bangkok, înainte de a-și continua studiile postuniversitare la École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne (IFM) din Paris, de unde a absolvit un master în design.

Lucrând cu mari case de modă, precum Christian Dior, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo, Balmain și Bulgari, unde a făcut diverse stagii de practică, Prințesa Sirivannavari a Thailandei și-a perfecționat ochiul, și-a modelat stilul și a decis să exploreze mai mult din cultura vestimentară asiatică, editând și un studiu despre imprimarea kimono-urilor în Kyoto, Japonia. Ea a decis să folosească industria thailandeză a mătăsii pentru colecțiile sale și să lucreze cu maeștri ai broderiei, reunind astfel moștenirea tradițională a țării sale cu ideile creative din marile capitale ale modei, de la Paris la New York, de la Londra la Milano.

Prințesa Sirivannavari a Thailandei recunoaște și că se inspiră foarte mult din stilul bunicii sale, Regina Sirikit. Fiica lui Rama al X-lea dorește să calce pe urmele Reginei-Mamă, care și-a dedicat patronajul regal conservării mătăsii thailandeze și a textilelor tradiționale țesute manual. Hotărâtă să continue munca bunicii sale și să își trăiască visul de haute couture, designerul-prințesă este deja o vedetă în Paris. Și, pe lângă creațiile vestimentare, are și o linie de accesorii și o alta de bijuterii, cu aceeași amprentă exotică tradițională.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg