Prințesa Stéphanie de Monaco a devenit bunică! Fiul ei, Louis Ducruet, are o fetiță

5 aprilie, 2023

În sfârșit, motive mari de bucurie la Palatul princiar din Monaco! Un nou bebeluș cu sânge albastru s-a născut în micul principat.

Stephanie de Monaco este bunica jpg

Vești bune de la Monaco! Louis Ducruet, fiul Prințesei Stéphanie, tocmai a devenit tată pentru prima dată, ceea ce o face pe sora lui Albert de Monaco bunică oficială.

La patru ani de la căsătorie, Louis și soția sa, Marie Ducruet, ambii în vârstă de 30 de ani, sunt fericiții părinți ai unei fetițe, care, cel mai probabil, s-a grăbit să se nască, întrucât venirea ei pe lume era așteptată pe la jumătatea lunii aprilie.

"Nepotul meu, Louis Ducruet, și soția sa, Marie, sunt încântați să fie părinții unei fetițe", a anunțat Albert de Monaco pe scena Auditoriumului Rainier III.

Această bucurie încununează o relație îndelungată, care merita să treacă la etapa următoare. "Marie și cu mine suntem împreună de când aveam 19 ani. La 26 de ani, îmi doream deja să întemeiez o familie, voiam să fiu tată înainte de 30 de ani", a explicat Louis Ducruet într-un interviu acordat publicației "Gala" în decembrie 2022. La rândul său, Marie Ducruet a povestit că, atunci când i-a spus că este însărcinată, soțul ei a fost atât de fericit, încât nu a știut cum să reacționeze. "Era ca în stare de șoc", a mărturisit, amuzată, Marie în paginile revistei "Gala". "Eram atât de fericit, atât de șocat, încât nici nu puteam să plâng. Am rămas fără cuvinte", a completat-o Louis.

La rândul său, Prințesa Stéphanie de Monaco, în vârstă de 58 de ani, care mai are două fete pe lângă Louis, pe Pauline (28) și pe Camille (25), se bucură că în familie s-a mai născut o fetiță, căreia să ducă mai departe gena splendidei sale mame, regretata Grace Kelly, și pe care s-o încânte cu pasiunea ei cea mare, fascinanta lume a circului.

FOTO: Instagram, pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg