Prinţesa Stéphanie de Monaco va fi bunică. Nora ei este însărcinată

24 noiembrie, 2022

Louis Ducruet şi soţia sa, Marie Chevalier, au anunţat că vor deveni părinţi în 2023.

Printesa Stephanie de Monaco   Instagram  jpg

Încă un nepoţel în familia princiară Grimaldi! Prințesa Stéphanie de Monaco, fiica cea mică a regretatei Prinţese Grace de Monaco şi a Prinţului Rainier, urmează să devină bunică. Fiul ei cel mare, Louis Ducruet, a anunțat ieri vestea cea mare pe contul oficial de Instagram. Nepotul Prințului Albert al II-lea a postat o fotografie în care poate fi văzut alături de soția sa, Marie Chevalier, și de câinele lor, care poartă un tricou pe care scrie "în curând fratele cel mare". În legendă, tânăra de aproape 30 de ani a spus: "Aventura este pe cale să înceapă".

Louis Ducruet și Marie Chevallier formează un cuplu de mai bine de zece ani şi au spus "Da" pe 29 iulie 2019. Fiul Prințesei Stéphanie de Monaco și al fostului său bodyguard, Daniel Ducruet, o ceruse în căsătorie cu un an înainte, în februarie 2018, chiar pe plaja din Monaco. La câteva zile de la uniunea lor, tânăra s-a destăinuit celor de la "Point de Vue" despre acest moment unic pe care tocmai îl trăiseră: "Când mi-am dat seama că el era acolo, chiar în fața mea, am înțeles pe deplin că momentul venise, în sfârșit, și nu mi-am putut stăpâni lacrimile".

Louis Ducruet si Marie Chevalier vor avea un copil   Instagram jpg

Într-un interviu acordat aceluiaşi săptămânal francez "Point de Vue" la începutul anului, nepotul lui Grace Kelly a spus că mama sa își dorea foarte mult să devină bunică și că nu era singura: "Ne simţim puternic presaţi de bunica mea paternă, de mama mea, de mama lui Marie... care ne pun regulat întrebarea", a mărturisit Louis Ducruet, care este al 11-lea în linia de succesiune la tronul Principatului Monaco.

Dar iată că nepoţelul mult dorit e pe cale să apară în 2023. 

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg