Prințesa Victoria a Suediei, look hollywoodian într-o rochie de mass market

24 mai, 2023

Soția Prințului Daniel a făcut o alegere vestimentară neașteptată la Polar Music Prize, pe care a prezidat-o în numele soțului său.

Printesa Victoria intr o rochie HM la Polar Music Prize 2   Instagram jpg

Prințesa Victoria Suediei a arătat ca o vedetă de la Hollywood la festivalul de muzică nordic. Însoțită de rege și regină, precum și de Prințul Carl Philippe și Prințesa Sofia, ea a făcut senzație la Polar Music Prize, premiile internaționale acordate de Academia Regală Suedeză de Muzică.

Moștenitoarea tronului a făcut senzație într-o rochie asimetrică, într-o neașteptată nuanță de galben neon, cu straturi de organza și tul, din colecția H&M - un brand pe care l-a mai purtat și la alte evenimente importante, precum gala Premiilor Nobel.

După sosirea sa surpriză, în interiorul Grand Hôtel Stockholm, ea a fost protagonista unei imagini în care abia și-a putut reprima emoția. Seara a avut loc în zona hotelului cunoscută sub numele de Grădina de iarnă, unde au fost decernate premiile. Iar Prințesa Victoria a lăsat să iasă la iveală latura sa emotivă, atunci când artistul Arvo Pärt, în vârstă de 87 de ani, onorat cu premiul pentru muzică clasică,  a interpretat Spiegel im Spiegel, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, compusă la sfârșitul anilor 1970. Alături de ea se afla cumnata sa, Sofia, care era și ea foarte emoționată. Interesant este faptul că acest cântec a fost tema emisiunii Soul music de pe BBC4, iar primele sale note au fost difuzate în unele vehicule pentru a avertiza pasagerii că nu purtau centura de siguranță.

Marele absent a fost Prințul Daniel, care a susținut evenimentul neîntrerupt din 2010, anul în care s-a căsătorit cu fiica cea mare a Regelui și a Reginei Suediei. Soțul Prințesei Moștenitoare nu a putut participa cu această ocazie din cauza unui program incompatibil. "Prințul are alte angajamente care, din păcate, interferează", a declarat Margareta Thorgren, purtător de cuvânt al Casei Regale.

FOTO: Polar Music Prize, Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg