Prințesa Victoria a Suediei, look hollywoodian într-o rochie de mass market

24 mai, 2023

Soția Prințului Daniel a făcut o alegere vestimentară neașteptată la Polar Music Prize, pe care a prezidat-o în numele soțului său.

Printesa Victoria intr o rochie HM la Polar Music Prize 2   Instagram jpg

Prințesa Victoria Suediei a arătat ca o vedetă de la Hollywood la festivalul de muzică nordic. Însoțită de rege și regină, precum și de Prințul Carl Philippe și Prințesa Sofia, ea a făcut senzație la Polar Music Prize, premiile internaționale acordate de Academia Regală Suedeză de Muzică.

Moștenitoarea tronului a făcut senzație într-o rochie asimetrică, într-o neașteptată nuanță de galben neon, cu straturi de organza și tul, din colecția H&M - un brand pe care l-a mai purtat și la alte evenimente importante, precum gala Premiilor Nobel.

După sosirea sa surpriză, în interiorul Grand Hôtel Stockholm, ea a fost protagonista unei imagini în care abia și-a putut reprima emoția. Seara a avut loc în zona hotelului cunoscută sub numele de Grădina de iarnă, unde au fost decernate premiile. Iar Prințesa Victoria a lăsat să iasă la iveală latura sa emotivă, atunci când artistul Arvo Pärt, în vârstă de 87 de ani, onorat cu premiul pentru muzică clasică,  a interpretat Spiegel im Spiegel, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, compusă la sfârșitul anilor 1970. Alături de ea se afla cumnata sa, Sofia, care era și ea foarte emoționată. Interesant este faptul că acest cântec a fost tema emisiunii Soul music de pe BBC4, iar primele sale note au fost difuzate în unele vehicule pentru a avertiza pasagerii că nu purtau centura de siguranță.

Marele absent a fost Prințul Daniel, care a susținut evenimentul neîntrerupt din 2010, anul în care s-a căsătorit cu fiica cea mare a Regelui și a Reginei Suediei. Soțul Prințesei Moștenitoare nu a putut participa cu această ocazie din cauza unui program incompatibil. "Prințul are alte angajamente care, din păcate, interferează", a declarat Margareta Thorgren, purtător de cuvânt al Casei Regale.

FOTO: Polar Music Prize, Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg