Prinţesele Beatrice şi Eugenie se tot roagă de Charles să-i dea de muncă tatălui lor

2 martie, 2023

Ducele de York încearcă din răsputeri să își recâștige locul privilegiat în Familia Regală. Fiicele sale, Beatrice și Eugenie, ajunseseră să-l implore pe Charles să vină pe tron, încă din vara anului trecut.

printesa eugenie beatrice andrew gettyimages 534429616 jpg jpeg

Prințul Andrew de York a pierdut totul din cauza scandalurilor sale generate de "afacerea Epstein" și de procesul cu Virginia Giuffre, care era minoră la vremea când Prinţul Andrew a beneficiat de favorurile ei sexuale.

Prințesele Beatrice și Eugenie de York nu scapă nicio ocazie să pledeze pentru tatăl lor, Prințul Andrew, doar-doar unchiul lor, Regele Charles al III-lea, s-o îndupleca şi i-o oferi un nou "loc de muncă".

Momentan, Ducele de York traversează o perioadă extrem de tulbure şi a ajuns să fie deposedat de aproape tot. La cei 62 de ani ai săi, Prințul Andrew a fost înlăturat din cabinetul regal de către Regina Elisabeta a II-a a Angliei, în ianuarie anul trecut. Apoi, relația de prietenie a Prințului Andrew de York cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein a fost motivul pentru care a fost înlăturat din sânul Familiei Regale. Iar lucrurile s-au complicat şi mai mult odată cu acuzațiile de agresiune sexuală ale Virginiei Giuffre. 

4 princess eugenie prince andrew duke of york and princess beatrice gettyimages 960049188 jpg jpeg

Cât a trăit mama sa, Prinţul Andrew n-a vrut să agite şi mai mult lucrurile, în schimb a profitat din plin de faptul că Regina Elisabeta a II-a avea o slăbiciune pentru el, pentru a încerca să-şi reabiliteze numele. Ba chiar, într-un gest disperat de-a nu fi lăsat în urmă, atât fiicele sale, Beatrice şi Eugenie, cât şi fosta lui soţie, Sarah Ferguson, au intervenit pe lângă Charles să-i mai ofere câte ceva de lucru lui Andrew - ceea ce l-ar menţine în rândul membrilor activi ai Casei Regale britanice, dar i-ar aduce şi o justificare pentru remuneraţia venită din buzunarul statului, plus i-ar asigura sursa de venit, care acum e la cheremul lui Charles-simplificatorul-monarhiei.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg