Prințesele Eugenie și Beatrice au fost cândva cauza unui alt scandal regal

17 mai, 2023

Deși sunt discrete și nu am auzit niciodată să fi încălcat în vreun fel conduita Casei Regale, fiicele Prințului Andrew au fost mărul discordiei între acesta și fratele său mai mare, actualul Rege Charles al III-lea.

Printesa Eugenie si Printesa Beatrice, alaturi de tatal lor, Printul Andrew  GettyImages 539532388 jpg

Văzute la încoronarea Regelui Charles al III-lea, Prințesele Beatrice și Eugenie au arătat ca niște surori regale pline de farmec. În plus, Eugenie a fost lăudată pentru postarea ei de pe Instagram în care a sărbătorit ziua cea mare, care a inclus mai multe fotografii cu Prințul Harry alături de diverși alți membri ai familiei lor. Multe dintre comentarii i-au mulțumit lui Eugenie pentru sprijinul acordat „repudiatului regal“.

Și, întrucât ele nu sunt considerate membri ai Familiei Regale care lucrează pentru „Firmă“, Eugenie și Beatrice își câștigă banii ca oricare alte femei de carieră. Eugenie lucrează în prezent ca director al galeriei de artă Hauser & Wirth din Mayfair, în timp ce Beatrice este strateg și vicepreședinte al parteneriatelor și strategiei la firma de tehnologie Afiniti.

Poate că imaginea surorilor este mult mai bună acum decât în urmă cu câțiva ani, însă în 2016 ele au fost subiectul unui scandal regal. Zvonurile care au pornit de la o potențială dușmănie de familie care l-a determinat chiar și pe Prințul Andrew să intervină.

Se pare că la acea vreme, Charles și regretata Regină Elisabeta a II-a se certau dacă să le atribuie celor două prințese întreg „pachetul de atribuții“, pentru a le face membre cu „normă întreagă“ - lucru pe care tatăl lor, Prințul Andrew, îl dorea și plusa cu solicitarea de a-i face și pe ginerii săi conți - un motiv de ceartă în plus între Andrew și Charles!

O sursă din interiorul Familiei Regale a declarat pentru „Daily Mail“ că: „Cearta dintre Andrew și Charles nu este plăcută. Durează de mulți ani și totul se reduce la faptul că Andrew simte că el și familia sa sunt eliminați treptat". În lumina acestor zvonuri, Ducele de York a făcut o declarație pe contul său de Twitter, care a fost ștearsă între timp: "Nu există niciun adevăr în povestea conform căreia ar putea exista o ruptură între mine și Prințul de Wales (titulatura purtată de Charles înainte) în legătură cu participarea fiicelor mele ca membri ai Familiei Regale și orice speculație continuă este inutilă".

Andrew s-a referit și la viitorul fetelor lui: "Ca tată, dorința mea pentru fiicele mele este ca ele să fie tinere femei moderne care lucrează, care se întâmplă să fie membre ale Familiei Regale, și sunt încântat să le văd cum își construiesc carierele".

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg