Prin╚Ťul Albert ├«i pl─âte╚Öte so╚Ťiei sale, Charlene, o sum─â generoas─â pentru a-╚Öi face datoria de prin╚Ťes─â

12 mai, 2022

Presa francez─â sus╚Ťine c─â Prin╚Ťul Albert de Monaco a semnat un contract cu so╚Ťia sa, Prin╚Ťesa Charlene, ├«n care se oblig─â s─â-i pl─âteasc─â 12 milioane de euro pe an pentru a-╚Öi face datoria de consoart─â princiar─â.

printesa charlene (5) jpg

Publica╚Ťiile din Fran╚Ťa scriu c─â prin╚Ťul ├«n v├órst─â de 64 de ani face tot posibilul pentru a o avea pe Prin╚Ťesa Charlene, ├«n v├órst─â de 44 de ani, alaturi de el la evenimentele publice, dup─â ce aceasta a revenit la Monaco.

ÔÇ×Dar Prin╚Ťesa nu s-a ├«ntors ├«n principat cu orice pre╚ŤÔÇŁ, sus╚Ťine o surs─â ├«n revista Voici. ÔÇ×L-ar fi pus so╚Ťul ei s─â semneze un contract ultra-confiden╚Ťial, ├«n care Albert se oblig─â s─â ├«i pl─âteasc─â lui Charlene 12 milioane de euro pe anÔÇŁ.

printesa charlene (8) jpg

Dezv─âluirile au fost sus╚Ťinute ╚Öi de publica╚Ťia Paris Match Belgia, care scrie c─â Prin╚Ťul Albert ar pl─âti el ├«nsu╚Öi o sum─â fix─â prin╚Ťesei, astfel ├«nc├ót ea s─â apar─â al─âturi de el la evenimente publice, ├«n condi╚Ťiile ├«n care so╚Ťia sa ╚Öi-ar fi dorit s─â plece din ╚Ťar─â ╚Öi s─â locuiasc─â ├«n Elve╚Ťia, al─âturi de gemenii lor.

Evenimentele la care Charlene ar putea fi obligată contractual să participe includ Marele Premiu de Formula 1 din 29 mai și celebrul eveniment caritabil Rose Ball, care a fost reprogramat pentru 8 iulie.

Membrii caselor regale ╚Öi princiare nu sunt oficiali salaria╚Ťi, ceea ce ├«nseamn─â c─â Prin╚Ťesa Charlene se bazeaz─â pe so╚Ťul ei, Albert ÔÇô un miliardar de sine st─ât─âtor ÔÇô pentru propriile ei cheltuieli.

charlene albert monaco copii jpg

O surs─â apropiat─â palatului monegasc a declarat urm─âtoarele pentru Mail Online: ÔÇ×Desigur c─â prin╚Ťesa se bucur─â de avantaje uria╚Öe prin prisma statutului ei, dar banii gata nu sunt garanta╚Ťi. Charlene a trecut printr-o perioad─â foarte dificil─â, a╚Öa c─â ar fi logic s─â ├«ncerce s─â-╚Öi asigure propriul venit garantat.ÔÇŁRecente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg