Prinţul Andrew, târât în tribunal pentru abuz sexual asupra unui minor. Ce acuzaţii i-a adus reclamanta Virginia Roberts?

10 august, 2021
1 profimedia 0235590591 jpg jpeg

Prinţul Andrew are probleme din ce în ce mai serioase cu legea.

Ieri, acesta a fost acuzat în mod oficial de abuz sexual asupra unui minor la un tribunal din New York. Reclamanta Virginia Roberts (38) pretinde că a fost obligată să facă sex de trei ori cu Prinţul Andrew, pe când era minoră, la ordinele prietenului acestuia, miliardarul condamnat pentru pedofilie Jeffrey Epstein, decedat în 2019.

Andrew a negat dintotdeauna acuzaţiile acestei foste sclave sexuale ale lui Epstein şi pretinde că n-a întâlnit-o niciodată pe Roberts, acum căsătorită şi mamă a trei copii, cu domiciliul în Australia. Roberts a mai făcut astfel de acuzaţii în documente înaintate curţii americane, dar aceasta este prima data când femeia face o plângere directă împotriva prinţului, pentru acţiuni care s-au întâmplat la sfârşitul anilor ‘90 şi începutul anilor 2000.

stanga
dreapta
3 printul andrew png png
3 printul andrew jpg jpeg
5 deschidere andrew jpg jpeg
1 profimedia 0235590591 jpg jpeg

Roberts a declarat că acceptat să facă sex cu Andrew de frica repercursiunilor din partea lui Epstein, un bărbat foarte puternic şi cu conexiuni serioase în lumea politică americană. Cele două acuzaţii care s-au formulat împotriva lui Andrew sunt cea de contact fizic cu o altă persoană fără consimţământul acelei persoane şi provocarea de suferinţă emoţională.

Deocamdată, tabăra Prinţului Andrew a refuzat să comenteze în vreun fel, însă fiul reginei ar putea fi obligat să depună mărturie publică în proces, lucru care i-ar întina şi mai mult reputaţia.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg