Prin╚Ťul Charles de Luxembourg a ├«mplinit doi ani. Ce imagini adorabile au publicat p─ârin╚Ťii Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie

12 mai, 2022
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie jpg

Marele Ducat de Luxemburg a fost ├«n s─ârb─âtoare. Micul prin╚Ť Charles a ├«mplinit doi ani, iar p─ârin╚Ťii lui l-au s─ârb─âtorit corespunz─âtor.

Singurul copil al cuplului format din Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie, micu╚Ťul este adorabil, iar pozele publicate de familie ├«l arat─â cum savureaz─â momentul, petrecerea, tortul.

stanga
dreapta
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (2) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (7) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (4) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (3) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (5) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie (6) jpg
Prin╚Ťul Charles de Luxembourg, Prin╚Ťul Guillaume ╚Öi Prin╚Ťesa Ste╠üphanie jpg

B─âie╚Ťelul a ├«mplinit doi ani pe 10 mai, iar ├«n onoarea sa, biroul de pres─â al Marelui Ducat de Luxembourg a publicat o serie de imagini noi cu Prin╚Ťul Charles, al─âturi de cei doi p─ârin╚Ťi care radiaz─â de fericire.

Fotografiile au fost f─âcute ├«n gr─âdinile Castelului Fischbach din Luxembourg. De asemenea, Marele Ducat a oferit publicului ╚Öi un filmule╚Ť din recenta vizit─â ├«n Parcul Merveilleux a Prin╚Ťului Charles ├«mpreun─â cu p─ârin╚Ťii s─âi, ocazie cu care micu╚Ťul s-a ├«mprietenit cu animalele.

Ducele mo╚Ötenitor al Luxemburgului, Guillaume, ╚Öi Ducesa mo╚Ötenitoare Ste╠üphanie au devenit p─ârin╚Ťii micu╚Ťului Charles ├«n 2020. El este primul copil al cuplului.

Ducele moștenitor al Luxemburgului s-a căsatorit religios în 2012, la 31 de ani, cu contesa belgiană Stephanie de Lannoy și este cel de-al 7-lea mare duce al monarhiei luxemburgheze. Stephanie, care avea atunci 28 de ani, face parte dintr-o familie de nobili belgieni. Nunta a avut loc în catedrala Notre-Dame din Luxemburg, în centrul capitalei Marelui Ducat.

Prin╚Ťul Charles, al doilea succesor la tron, s-a n─âscut la Maternitatea Marea Duces─â Charlotte. Prin╚Ťesa Ste╠üphanie a fost surprins─â ├«n ipostaze tandre cu micu╚Ťul s─ârb─âtorit.

Cuplul regal se bucur─â de o via╚Ť─â fericit─â de familie. Cei doi au m─ârturisit ├«ntr-un interviu acordat ├«n 2020 RTL c─â se g├óndesc s─â-╚Öi m─âreasc─â familia, dar deocamdat─â se concentreaz─â pe cre╚Öterea primului lor n─âscut.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg