Prin┼úul Charles este incredibil de trist c─â nu ┼či-a cunoscut nepoata cea mic─â. De ce nu sunt ┼čanse s-o vad─â prea cur├ónd pe Lilibet?

16 martie, 2022
3 archie a implinit un an 2 jpg jpeg

Prin┼úul Charles nu ┼či-a cunoscut, ├«nc─â, nepoata cea mai mic─â, pe Lilibet.

Mai mult, se pare c─â mo┼čtenitorul coroanei britanice este incredibil de trist din aceast─â cauz─â, cu at├ót mai mult cu c├ót fiul lui, Prin┼úul Harry, tat─âl lui Lilibet, a anun┼úat c─â nu va sosi ├«n Anglia pentru comemorarea bunicului lui, Philip, decedat anul trecut.

Serviciul religios în memoria Prinţului Philip va avea loc pe 29 martie, la Londra, însă un reprezentant al Prinţului Harry a declarat, deja, că ducele nu va fi prezent la acest eveniment.

stanga
dreapta
3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg
5 gettyimages 666488466 jpg jpeg
2 archie a implinit un an 1 jpg jpeg
3 archie a implinit un an 2 jpg jpeg

Chiar dac─â nu a fost f─âcut public un motiv oficial pentru absen┼úa lui Harry, este posibil ca acest lucru s─â aib─â leg─âtur─â cu decizia ca Ducii de Sussex s─â nu mai aib─â parte de aceea┼či protec┼úie din partea poli┼úiei britanice atunci c├ónd se afl─â ├«n Anglia.

Surse apropiate palatului regal au declarat pentru presa britanic─â c─â Prin┼úul Charles este extrem de trist din cauza tensiunilor dintre Ducii de Sussex ┼či restul familiei regale, lucru care a f─âcut ca el s─â nu-┼či fi ├«nt├ólnit, p├ón─â acum, nepoata.

C├ót despre Prin┼úul Harry, acesta a declarat c─â ┼či-ar dori foarte mult ca copiii lui ┼či-ai lui Meghan, Archie ┼či Lilibet, s─â viziteze Anglia, dar c─â nu se simte ├«n siguran┼ú─â s─â fac─â aceast─â vizit─â ├«n aceste circumstan┼úe.