Prinţul Charles şi Camilla ar fi avut un fiu pe care l-au dat spre adopţie! Prinţesa Diana ştia şi urma să facă totul public

6 februarie, 2019
1 gettyimages 1094114874 jpg jpeg

Jurnaliştii din Australia şi din Marea Britanie vin cu o nouă ipoteză şoc şi uimesc întreaga lume cu o informaţie despre care spun că ar fi trebuit să rămână secretă, dar a fost aflată de presă: Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles ar fi avut un fiu despre care Prinţesa Diana ştia!

În vârstă de 52 de ani, Simon Dorante-Day a vorbit cu jurnaliştii din Austria, cărora le-a dezvăluit că s-a născut atunci când Charles şi Camilla erau adolescenţi şi se iubeau în secret, dar a fost dat spre adopţie. Mai mult decât atât, bărbatul a afirmat că Prinţesa Diana aflase de existenţa lui cu puţin timp înanite ca ea să moară.

image

„Cred că Diana ştia de existenţa mea şi a pus toate piesele cap la cap. Diana se afla în punctul în care găsea răspunsuri la întrebări, a aflat cum a fost înşelată şi voia să facă publică povestea. Cineva a spus că semăn cu Majestatea Sa şi cu fratele Camillei“, ar fi spus Simon Dorante-Day, notează cei de la The Mirror.

Bărbatul s-a născut pe 5 aprilie 1966 în Gosport, Hampshire, iar la vârsta de 18 luni a fost adoptat de cuplul format din Karen şi David Day, iar bunica lui era Winifred, o fostă angajată a familiei regale, care i-a spus lui Simon Dorante-Day de nenumărate ori că este copilul lui Charles şi al Camillei.

image

Deşi reprezentanţii Casei Regale nu au vrut să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect, Simon Dorante-Day a afirmat că vrea să facă testul ADN, iar pe reţelele de socializare el se recomandă deja drept Prinţul Simon.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg
Maria Carolina si Maria Chiara vs Lady Eliza si Lady Amelia Spencer   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton Meghan Markle jpg
Camilla și Charles PNG
Kate Middleton în Leeds, Getty (4) jpg
Printul William si Printul Harry in uniforma   profimedia 0230587986 jpg
Prințesa Anne, Getty (1) jpg
Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png
Cei patru regali (12) jpg
Regina Letizia într o rochie Zara foto profimedia 0808446728 jpg
Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg
Regele Charles jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Madrid 2023   Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene de Monaco, Foto X2 jpg
Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Profimedia (3) jpg
Albert Charlene profimedia 0775583877 jpg