Prințul Harry a avut o dispută și cu Elton John, bunul prieten al mamei sale, Lady Di

16 februarie, 2023

Deși sunt buni prieteni, la rândul lor, cei doi au trecut printr-un episod tensionat, chiar când Harry și Meghan își petreceau vacanța în vila lui Elton John din Nisa.

Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg

Prietenia Prințului Harry cu Elton John datează chiar mai dinainte de a-l cunoaște. Artistul a fost un apropiat și un confident al mamei acestuia, regretata Prințesă Diana, încă de când s-au cunoscut în 1981, la petrecerea de ziua de naștere a Prințului Andrew. Elton John scria în cartea sa de memorii, "Me" că, la întâlnirea cu Prințesa de Wales, "s-au conectat imediat". "Am ajuns să ne prefacem că dansăm charleston, în timp ce huiduiam de calitatea DJ-ului", povestea el. De altfel, dispariția bruscă a Prințesei Diana, în tragicul accident din Paris, l-a devastat pe Elton John, care a și scris, în onoarea ei, melodia "Candle in the Wind", pe care a interpretat-o la înmormântarea ei din 1997.

Dar prietenia propriu-zisă dintre artist și fiul cel mic al Prințesei Diana a început să înflorească abia după acel moment dramatic, când Prințul Harry a găsit, ca și mama sa, un confident în el.

Cu toate acestea, la un moment dat, prietenia lor a suferit un mic hop în ultimii ani, Harry detaliind în biografia sa, "Spare", o situație care a creat tensiune între ei.

Un impas în prietenia prințului cu Elton John

După ce a auzit că Elton John intenționa să-și serializeze autobiografia în "Daily Mail" - o publicație împotriva căreia Harry și soția sa, Meghan Markle, au întreprins acțiuni în justiție în trecut -, Ducele de Sussex și-a arătat fățiș nemulțumirea. El l-a întrebat pe multiplul câștigător al premiilor Grammy de ce a ales tocmai acea publicație care lui i-a făcut viața "mizerabilă". Răspunsul cântărețului a fost că "voia ca oamenii să citească" cartea, argumentând cu numărul mare de cititori pe care îl are publicația "Daily Mail".

La acel moment, Prințul Harry a fost dezamăgit, poate chiar și furios, judecând că prietenul de-o viață al mamei sale a pus mai presus interesul comercial decât simțul moral. "L-am iubit. Întotdeauna îl voi iubi. Și, totodată, nu am vrut să-mi stric vacanța", a comentat Ducele de Sussex în cartea sa.

În ciuda neînțelegerilor, prietenia dintre cei doi rezistă și azi, cu susținerea necondiționată a lui Elton John pentru cuplul pe care Harry îl formează cu Meghan Markle. Ba chiar, cei doi au fost apărați public de cântăreț, pe fondul criticilor aduse de aceștia presei britanice în 2019. "Sunt profund tulburat de relatarea distorsionată și răuvoitoare de astăzi din presă în legătură cu vacanța privată a Ducelui și Ducesei de Sussex la casa mea din Nisa, săptămâna trecută", a scris atunci Elton John pe Twitter.

FOTO:



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg