Prințul Harry "îi face pe toți să transpire" la Palat înaintea zilei încoronării

2 mai, 2023

Organizatorii s-au plâns că este ca și cum "ar încerca să comunice cu Marte" în timp ce încearcă să confirme detaliile cu Ducele de Sussex.

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg

Cu doar câteva zile înainte de mult așteptata Încoronare, organizatorii au fost îngrijorați de lipsa de informații cu privire la vizita Prințului Harry, unii fiind din ce în ce mai îngrijorați de faptul că "orice s-ar putea întâmpla". În timp ce Ducele de Sussex a confirmat că va participa, s-a raportat că Palatul este încă în necunoștință de cauză cu privire la cât timp plănuiește să rămână și chiar când va sosi, unii organizatori temându-se că fiul Regelui stabilit în SUA s-ar putea retrage în ultimul moment.

Un purtător de cuvânt al Palatului a confirmat prezența sa după săptămâni de negocieri între Ducii de Sussex și Palat. Aceștia au spus: "Nu, nu, nu. Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la serviciul de încoronare de la Westminster Abbey. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet".

Cu toate acestea, se pare că organizatorii Încoronării încă mai caută confirmarea "când va veni, unde va sta, când se va întoarce și dacă este mulțumit de poziția sa de așezare în Abbey", au declarat persoane din interior pentru "Mail on Sunday".

Unele persoane din interior au suspiciuni că și-ar putea anula apariția în ultimul moment. Căci, pentru a confirma aranjamentele cu Ducele de Sussex, "el nu a răspuns decât cu «Am luat la cunoștință de e-mailul tău». Este ca și cum ai încerca să comunici cu Marte". Sursele spun că li s-a spus atât de puțin despre planurile lui Harry încât "orice s-ar putea întâmpla", de la o apariție scurtă până la o anulare în ultimul moment.

"Harry pare să adopte o abordare de tip High Noon, făcându-i pe toți să transpire în legătură cu mișcările sale. În timp ce Familia Regală e încrezătoare că va apărea, mulți dintre cei implicați în organizarea zilei Încoronării nu sunt la fel de convinși. Presupunând că va veni, ar putea însemna că va sosi chiar sâmbătă foarte devreme cu un avion privat și va pleca până după-amiaza târziu în aceeași zi", cred sursele citate de "Mail on Sunday".  

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg