Prințul Harry și Meghan Markle forțează Palatul să facă 3 scenarii pentru încoronare

13 februarie, 2023

După ce au fost invitați să participe la încoronarea Regelui Charles al III-lea, stafful regal trebuie să ia în considerare trei posibile răspunsuri din partea lor, în funcție de care vor demara și pregătirile.

meghan si harry

Pregătirile pentru ziua cea mare în care Charles va fi uns ca rege al Marii Britanii au început deja. Dar un mare semn de întrebare este dacă fiul său cel mic și cu soția lui vor fi sau nu prezenți la eveniment.

În acest context, Palatul Buckingham ia în calcul mai multe scenarii distincte în ceea ce privește participarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle la încoronare, a declarat un comentator regal. În cadrul podcastului „To Di For Daily“, Kinsey Schofield a declarat că Ducii de Sussex nu aveau cum să nu fie invitați la evenimentul istoric din 6 mai pentru a evita un "coșmar de PR" și că, în consecință, „Palatul plănuiește trei scenarii separate“. În primul scenariu, atât Harry, cât și Meghan vin la încoronare; în al doilea, doar Harry ajunge la eveniment; iar în al treilea, niciunul dintre ei nu merge în Marea Britanie.

„Au cerut tuturor să confirme răspunsul cât mai repede posibil - la începutul lunii aprilie - așa că încearcă să planifice astfel încât Regele Charles să fie în centrul încoronării, recunoscând totuși că își dau seama că Harry și Meghan ar fi o mare distragere a atenției", a mai spus Kinsey Schofield.

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex va avea "scuza perfectă" pentru a nu se prezenta la încoronarea regelui în luna mai, susține un expert regal. "Scuza perfectă" va veni sub forma zilei de naștere a fiului Ducelui și Ducesei de Sussex, Archie, care se întâmplă să cadă în aceeași zi cu ziua cea mare în care bunicul său va fi uns ca monarh pe tronul Marii Britanii.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg