Prinţul Nikolai al Danemarcei pe coperta revistei Vogue. El este starul lunii februarie al ediţiei scandinave

28 ianuarie, 2022
1 printul nikolai al danemarcei pe coperta revistei vogue1 jpg jpeg

A fost văzut inclusiv pe podim la Paris, la Săptămâna Modei, întrucât are şi o carieră promiţătoare în modeling. Tânărul este în mare vogă zilele acestea.

Cel mai mare nepot al reginei Margrethe a II-a, Prinţul Nikolai al Danemarcei, este starul ediţiei scandinave de februarie al revistei Vogue. Numărul de februarie îl găzduieşte în contextul local, în care se vorbeşte despre cum este să creşti înconjurat de regali: regine, prinţi şi prinţese.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este prezentat pe copertă purtând pantaloni roz şi o haină asortată, Dior, şi înconjurat de flori. Nikolai a vorbit în interviu despre cum este să fii un prinţ implicat în modă şi înscris la Şcoala de Afaceri din Copenhaga.

stanga
dreapta
2 printul nikolai al danemarcei pe coperta revistei vogue1 jpg jpeg
3 nikolai png png
4 nikolai1 png png
5 nikolai2 png png
6 nikolai3 png png

Vogue Scandinavia a realizat interviul cu prinţul în timp ce au luat cina la un restaurant din Londra.

Nikolai, primul născut al prinţului Joachim cu prima sa soţie, Alexandra, contesa de Frederiksborg, a spus în interviu că ce i-a lansat cu adevărat cariera în modă a fost prezentarea lui Kim Jones cu colecţia bărbătească Dior primăvară – vară 2019, unde el a deschis şi a închis show-ul. ”Am fost privilegiat să deschid şi să închid prezentarea, am primit multă atenţie după aceea.”

Regalul danez a debutat în modă defilând pentru Burberry în 2018: ”Aveam emoţii colosale”, a mărturisit Prinţul Nikolai al Danemarcei. Recent, el a închis prezentarea Rains de la Paris Fashion Week.

Tânărul a spus că nimeni din familia sa nu s-a opus carierei sale în modeling. Deşi e student la Şcoala de Afaceri din Copenhaga, în prezent studiază în străinătate, la Paris, iar colegilor săi prea puţin le pasă de titlul său, motiv pentru care Nikolai spune că se simte mai relaxat, întrucât are ocazia să fie el însuşi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg