Prinţul Oscar al Suediei a împlinit 6 ani. Imagine adorabilă cu micuţul care se joacă în zăpadă

3 martie, 2022
5 victoria si daniel jpg jpeg

Cum arată Prinţul Oscar, fiul de 6 ani al Prinţesei Victoria şi al Prinţului Daniel al Suediei. Imagine adorabilă cu micuţul care se joacă în zăpadă.

Băieţelul a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani pe 2 martie, ocazie cu care Curtea Regală suedeză a publicat o fotografie în care îl vedem pe frăţiorul Prinţesei Estelle. Prinţul Oscar este al treilea în ordinea succesiunii la tronul suedez.

Micul prinţ este tot un zâmbet şi se bucură, ca orice copil, de zăpadă. Imaginea adorabilă a fost surprinsă de însăşi mama sa, Prinţesa Victoria.

stanga
dreapta
2 regali suedia jpg jpeg
3 estelle png png
4 oscar png png
5 victoria si daniel jpg jpeg

În descrierea fotografiei, Casa Regală a adăugat: ”Azi, 2 martie, Maiestatea Sa Prinţul Oscar împlineşte 6 ani. Cu puţin timp înainte de aniversarea sa, el a fost fotografiat de către mama sa, prinţesa moştenitoare a Coroanei.”

Urmăritorii de pe Instagram au remarcat asemănarea izbitoare a micuţului cu sora sa, Estelle, care a împlinit 10 ani cu o săptămână înainte, pe 23 februarie, ocazie cu care o nouă fotografie a fost publicată atunci cu ea, dar şi cu bunicii din partea mamei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea şi Regina Silvia.

Regalii Victoria şi Daniel au avut o perioadă zbuciumată, în care chiar au anunţat public că infirmă orice zvon legat de neînţelegerile dintre ei şi de un potenţial divorţ. Cei doi au dat asigurări ferme că totul este bine în cuplul lor regal şi că nu doresc răspândirea de presupuneri nefondate în spaţiul public.