Prinţul Pavlos şi Prinţesa Marie Chantal ai Greciei i-au botezat băieţelul lui Mary Katrantzou

6 septembrie, 2022

Weekendul trecut a avut loc un botez cu stil, într-una dintre cele mai frumoase insule greceşti, Spetses.

botez fiul lui Mary Katrantzou nasi Printul Pavlos si Marie Chantal a Greciei, Niarchos si Sabine Getty (1) jpg

Prinţul Moştenitor Pavlos şi soţia sa, Prinţesa Marie Chantal a Greciei, au fost naşii de botez ai micuţului Michael, fiul celebrei creatoare de modă elene Mary Katrantzou, ale cărei creaţii au defilat adesea pe covorul roşu de la Hollywood ori al marilor festivaluri de film.

Evenimentul de familie a fost organizat într-unul dintre cele mai şic locuri din Grecia, insula Spetses, unde încă se mai păstrează mersul cu caleaşca, în amintirea vremurilor romantice, dar şi ca mijloc eco de deplasare şi de păstrare a atmosferei liniştite pe insulă.

Într-un cadru select, decorat cu hortensii, Michael a primit taina botezului într-una dintre cele mai frumoase biserici ortodoxe greceşti, având, pe lângă binecuvântarea naşilor cu sânge albastru, şi pe cea a creatoarei de modă Eugenie Narchios (provenită, la rândul său, dintr-o veche şi bogată familie de armatori greci) şi a designerului libanez de bijuterii Sabine Getty.

botez fiul lui Mary Katrantzou nasi Printul Pavlos si Marie Chantal a Greciei, Niarchos si Sabine Getty (3) jpg

Cele trei naşe ale lui Michael au fost deosebit de elegante, cu broderii preţioase, toate purtând rochii semnate de fericita mămică, Mary Katrantzou. Astfel, dacă Prinţesa Marie Chantal a Greciei a purtat o rochie roz, cu corali, scoici, flori şi fluturi brodaţi pe corsaj, Sabine Getty a avut o rochie galbenă, decorată cu floarea-soarelui, iar Eugenie Narchios a îmbrăcat o rochie bleu, bordată de flori, scoici şi corali albaştri. Şi nu doar ele au purtat creaţii Katrantzou, ci şi alte câteva invitate! De remarcat că doamnele au afişat o naturaleţe de invidiat, purtând sandale fără toc şi părul lăsat liber, în ton cu contextul.

Familia regală din Grecia, de unde au plecat mulţi dintre monarhii lumii (Regina Sofia a Spaniei, regretatul Prinţ Consort Philip, chiar Regina Elena a României), e reprezentată astăzi de Prinţul Moştenitor Pavlos, fiul cel mare al fostului rege Constantin al II-lea, care a fost conducătorul grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973. Pavlos a fost numit Principe Moștenitor al Greciei și Custodele Coroanei de la nașterea sa, rămânând cu această titulatură pe perioada domniei tatălui său. Acum, el este căsătorit cu Marie Chantal şi este consultant de investiţii în Londra şi New York.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg