Prinţul Pavlos şi Prinţesa Marie Chantal ai Greciei i-au botezat băieţelul lui Mary Katrantzou

6 septembrie, 2022

Weekendul trecut a avut loc un botez cu stil, într-una dintre cele mai frumoase insule greceşti, Spetses.

botez fiul lui Mary Katrantzou nasi Printul Pavlos si Marie Chantal a Greciei, Niarchos si Sabine Getty (1) jpg

Prinţul Moştenitor Pavlos şi soţia sa, Prinţesa Marie Chantal a Greciei, au fost naşii de botez ai micuţului Michael, fiul celebrei creatoare de modă elene Mary Katrantzou, ale cărei creaţii au defilat adesea pe covorul roşu de la Hollywood ori al marilor festivaluri de film.

Evenimentul de familie a fost organizat într-unul dintre cele mai şic locuri din Grecia, insula Spetses, unde încă se mai păstrează mersul cu caleaşca, în amintirea vremurilor romantice, dar şi ca mijloc eco de deplasare şi de păstrare a atmosferei liniştite pe insulă.

Într-un cadru select, decorat cu hortensii, Michael a primit taina botezului într-una dintre cele mai frumoase biserici ortodoxe greceşti, având, pe lângă binecuvântarea naşilor cu sânge albastru, şi pe cea a creatoarei de modă Eugenie Narchios (provenită, la rândul său, dintr-o veche şi bogată familie de armatori greci) şi a designerului libanez de bijuterii Sabine Getty.

botez fiul lui Mary Katrantzou nasi Printul Pavlos si Marie Chantal a Greciei, Niarchos si Sabine Getty (3) jpg

Cele trei naşe ale lui Michael au fost deosebit de elegante, cu broderii preţioase, toate purtând rochii semnate de fericita mămică, Mary Katrantzou. Astfel, dacă Prinţesa Marie Chantal a Greciei a purtat o rochie roz, cu corali, scoici, flori şi fluturi brodaţi pe corsaj, Sabine Getty a avut o rochie galbenă, decorată cu floarea-soarelui, iar Eugenie Narchios a îmbrăcat o rochie bleu, bordată de flori, scoici şi corali albaştri. Şi nu doar ele au purtat creaţii Katrantzou, ci şi alte câteva invitate! De remarcat că doamnele au afişat o naturaleţe de invidiat, purtând sandale fără toc şi părul lăsat liber, în ton cu contextul.

Familia regală din Grecia, de unde au plecat mulţi dintre monarhii lumii (Regina Sofia a Spaniei, regretatul Prinţ Consort Philip, chiar Regina Elena a României), e reprezentată astăzi de Prinţul Moştenitor Pavlos, fiul cel mare al fostului rege Constantin al II-lea, care a fost conducătorul grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973. Pavlos a fost numit Principe Moștenitor al Greciei și Custodele Coroanei de la nașterea sa, rămânând cu această titulatură pe perioada domniei tatălui său. Acum, el este căsătorit cu Marie Chantal şi este consultant de investiţii în Londra şi New York.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg