Prințul William se poartă ca un „al patrulea copil“ al lui Kate? Iată cine spune asta

24 mai, 2023

Dacă unii sperau s-o vadă pe Prințesa de Wales însărcinată din nou, experții spun că ea deja are în preajmă încă un „copil“, pe lângă cei trei prinți, George, Charlotte și Louis. 

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg

În ultimele săptămâni, Prințul William și Kate Middleton au reușit să mute atenția de pe Prințul Harry și Meghan Markle pe ei, însă nu cu cele mai bune vești. Zvonurile despre presupusa amantă a lui William au luat amploare, iar comentariile au început să transforme această supoziție într-un adevărat bulgăre malițios împotriva cuplului moștenitor.

Potrivit mai multor surse, Prințul William a înșelat-o pe Middleton cu o cunoștință a acesteia, Rose Hanbury, punând astfel capăt prieteniei celor două femei. Și, deși aceste zvonuri au apărut periodic de-a lungul anilor, ele au revenit în forță în atenție în momentul în care Rose Hanbury a participat la încoronarea Regelui Charles al III-lea, iar fiul ei a fost unul dintre pajii regelui. Înaintea evenimentului, o sursă apropiată Familiei Regale a oprit speculațiile pentru „The Daily Beast". „Nu a existat niciodată vreo dușmănie între Kate și Rose", a declarat sursa. „Zvonurile au fost o grămadă de prostii. Familia este un vechi aliat al Coroanei și va fi prezentă".

Și, ca și cum n-ar fi fost suficient că declarația n-a convins pe nimeni, din păcate, Prințul William și Kate Middleton au inspirat o nouă poveste în această săptămână - se pare că din cauza comportamentului imatur al Prințului de Wales.

Kate Middleton se pare că trebuie să facă față „tantrumurilor" Prințului William

Creșterea a trei copii mici nu este pentru cei slabi de inimă, chiar dacă ești Kate Middleton și îți poți permite tot ajutorul necesar. Cu toate acestea, „The Daily Express" a relatat recent că ea a trebuit să îl cocoloșească ocazional pe Prințul William, pe care îl consideră un „al patrulea copil". Cel puțin, asta afirmă Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family", care ar fi adunat informații despre Prințul William și Kate de la o persoană din interiorul Palatului Kensington. Kate îl tratează [pe William] ca pe al patrulea copil, deoarece este predispus la crize de furie", a declarat Quinn, citând sursa. Au mereu certuri. Nu este o căsnicie perfectă. Au certuri grozave". Din fericire, „certurile" lor nu au degenerat în violență. „Dar, în timp ce unele cupluri se ceartă și aruncă unul în celălalt cu vase grele, William și Kate aruncă unul în celălalt cu perne. Întotdeauna conflictul este ținut sub control".

În timp ce își promova cartea, Quinn i-a mai acuzat pe William și Middleton că au avut certuri intense. „Cineva de la Palat mi-a spus despre poreclele pe care și le pun unul altuia", a împărtășit Quinn cu Fox News. "Dar nu este vorba numai de dulcegării. Au certuri teribile în care aruncă cu lucruri unul în celălalt. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, iar William, de asemenea. Dar nu este întotdeauna adevărat. Pentru că marele stres pentru William și Kate este că sunt înconjurați în mod constant de [asistenți ai Palatului]. Este ca într-un roman de Jane Austen".

Ce simte Kate Middleton în legătură cu maternitatea?

Chiar dacă rapoartele care susțin că Kate Middleton îl aseamănă pe Prințul William cu un alt copil de-ai ei sunt adevărate, Kate mai are o problemă: ea se confruntă cu așa-numita "vina de mamă" (via „Daily Mail"), potrivit comentariilor pe care le-a făcut la podcastul "Happy Mum, Happy Baby" al lui Giovanni Fletcher. "George și Charlotte au spus: «Mami, cum este posibil să nu ne duci la școală în această dimineață?»", a spus ea. "Este o provocare constantă - o auzi mereu și mereu de la mame, chiar și de la mame care nu lucrează neapărat și nu sunt trase în direcțiile în care trebuie să jongleze cu viața profesională și viața de familie". Mai târziu, Kate a adăugat: "Lucrurile simple sunt cele care fac cu adevărat diferența. Este vorba de a petrece timp de calitate cu copiii tăi, nu este vorba strict despre dusul și luatul fiecărui copil de la școală."

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg